Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

CLA 1000 мг - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
91 %

CLA 1000 mg е конюгирана линолова киселина, която подпомага за ефективното изгаряне на мазнините в тялото. Продуктър действа като блокатор на мазнините, намалява задържането на мазнини в клетките, предотвратява прекомерното наддаване на тегло и предпазва от загуба на мускули при отслабване. CLA е подходящ за дългосрочна употреба, тъй като е естествен, достъпен и ефективен.

В наличност
Специална цена   27,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

CLA 1000 mg: естествен стимулатор за изгаряне на мазнини, който предпазва мускулите

CLA 1000 mg е естествено вещество, което стимулира разграждането на мастните клетки и оказва влияние върху намаляване на телесното тегло. CLA представлява конюгирана линолова киселина, естествена формула, която ефективно стимулира изгарянето на мазнините. Той действа като бариера, която предотвратява навлизането на мазнините в мастните клетки. Вместо да се съхраняват в клетките, мазнините се пренасят в мускулните клетки, където се изгарят за производство на енергия. Научно доказано е, че CLA помага за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на чистата мускулна маса. CLA намалява способността на мастните клетки да задържат мазнини и предотвратява прекомерното наддаване на тегло. Ускоряването на изгарянето на мазнините поддържа енергийното захранване на мускулите, което води до увеличаване на обема на мускулната маса.

 

Естественият стимулатор за изгаряне на мазнини CLA е ненаситена мастна киселина от природни ресурси, които се намират в малки количества в някои месни и млечни продукти. Като естествена изгаряща мазнина, CLA набира популярност много бързо. Това се дължи на факта, че увеличава ефективността от обработката и съхранението на погълнатата мазнина. Изследванията също така показват, че CLA може да увеличи способността на организма да използва съхраняваните телесни мазнини като енергия, като същевременно насърчава растежа на чистата мускулна маса и предпазва мускула от намаляване. CLA е предназначен за продължителна употреба и се явява като естествен, достъпен и ефективен стимулатор за изгаряне на мазнини.

   

CLA 1000 мг - GymBeam

   

CLA 1000g и ползите от него

  • изгаря мазнини по естествен начин
  • поддържа изгарянето и загубата на мазнини
  • предотвратява загубата на мускули при загуба на тегло
  • поддържа изграждането на мускулите и ги защитава
  • поддържа имунната система
  • има антиоксидантно действие
  • може да се използва целогодишно, не изисква почивки
  • подходящ при диети

 

За кого е предназначена CLA?

Подходящ е за всички спортисти, независимо от пола, мъже и жени, които искат да поддържат изгарянето на мазнините по време на диета за отслабване, подготовка за състезания и фаза на изграждане на физиката.

 

Съставки

Конюгирана линолова киселина 80% (CLA), мека гел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

 

Дозировка

CLA може да се приема с 2 капсули дневно с храна.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (2 капсули)
Конюгирана линолова киселина 2000 mg

 

Предупреждение

Хранителна добавка. Този продукт не е заместител на разнообразна и балансирана диета. Да се съхранява на сухо място под 25 ° C. Да се пази от замръзване и пряка слънчева светлина. Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Дръжте далеч от деца. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилно използване или съхранение. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Срок на годност: на опаковката.

Мнения на клиенти

CLA 1000 мг - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:CLA 1000 мг - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

CLA 1000 мг - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор