Megabol DAA

DAA от производител Megabol е неесенциална аминокиселина, която се среща естествено в човешкото тяло. Свързва се с въздействие върху мъжката плодовитост и нивата на тестостерона. Тестостеронът играе важна роля в много физиологични процеси. Той е от решаващо значение в юношеството, по време на половото съзряване, тъй като влияе върху плодовитостта, репродуктивните функции и правилното функциониране на половите органи. Може да повиши либидото и също така влияе върху размера и силата на мускулите, както и върху плътността на костната тъкан. Самата DAA често се използва като заместител на стероидите. Действа в мозъка и улеснява освобождаването на лутеинизиращ и растежен хормон, което на практика увеличава мускулния растеж.

Ето защо аминокиселината DAA е особено популярна сред мъжете, които искат да увеличат нивото на тестостерон в организма си, за да увеличат максимално мускулния си растеж, да ускорят възстановяването, да увеличат либидото, плодовитостта, както и количеството на произведените  сперматозоиди.

 

Ако искате да научите повече за DAA, не пропускайте статията D-аспарагинова киселина или DAA – всичко, което трябва да знаете. 

 

 

Покажи още

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. GymBeam (2)
 2. Megabol (1)
Вкус
 1. неовкусено (1)
Опаковка (g)
 1. 90 g (1)
цвят
 1. shadow (1)
Текстура
 1. на прах (1)
Микс
 1. чист (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Вегански (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. DAA-stin - Megabol
  DAA-stin - Megabol
  83%
  83 % (8)
  12,95лв.

1 Продукт