Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фитнес куки - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
100 %

Фитнес куките са предназначени за подобряване на хватката при упражнения с големи тежести. Изработени са от твърда кожа и благородна стомана, каишката е фиксирана с лента, която е тествана за много голям натиск и дълъг експлоатационен срок. Благодарение на куките ще подобрите сцеплението, техниката на извършване на упражненията и ще увеличите силата и мускулите си.

Не е в наличност

Фитнес куки, които ще ви помогнат да подобрите сцеплението и техниката на извършване на упражненията

Фитнес куките са предназначени за по-добър захват при упражнения с големи тежести. Особено при упражнения за гърб, торс, гръбначен стълб и стомах. Правилното използване на фитнес куки ще се подобри възможността за вдинане на по-големи тежести, благодарение на по- добро сцепление и по този начин ще подобрите техниката си за правилно изпълнение на упражненията и ще увеличите силата, мускулите и обхвата си.

Тези куки са направени от неръждаема стомана, която е напълно обезопасена от случайно отваряне дори и при използване на възможно най-голяма тежест. Куките се закрепят към дланта на ръката от задната част с подплатен материал, който е специално проектиран да издържа на висока степен на натоварване. Отварянето и затварянето на задната част на куките е направено удобно посредством две противоположни лепенки, тествани на много високо натоварване и с дълъг експлоатационен период.


  Фитнес куки - GymBeam

 

Фитнес куки и техните предимства

  • не се изисква омотаване
  • лостът приляга удобно в куките
  • подплатата от фина пяна позволява по-голям комфорт на китката
  • закрепване с двойно лепяща лента
  • изработени от твърда кожа и неръждаема стомана
  • закачане с каишка
Мнения на клиенти

Фитнес куки - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фитнес куки - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Фитнес куки - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор