FuePerform - GymBeam

Рейтинг:
74 % of 100
74% (7)
Производител: GymBeam

FuePerform е премуим комплексен продукт за всички спортисти, разработен за подобряване на физическото представяне, регенерацията, като по този начин ви позволява да се достигнете максималния си потенциал. Това е функционална комбинация от внимателно подбрани съставки, които ще ви помогнат да постигнете върхово физическо представяне всеки ден!

В наличност
34,50лв.
0,00лв.

FuePerform - премиум смес за ежедневно подпомагане на регенерацията, както и на спортното и умственото представяне

FuePerform е премиум смес „всичко в едно“, предназначена за ежедневно подобряване на спортните резултати и на възстановяването на всички спортисти. Благодарение на комбинацията и естеството на активните съставки, вие ще постигнете най-добри резултати при ежедневна му употреба. В основата на този продукт е изпитаният, истински и добре проучен креатин монохидрат. Тази аминокиселина надеждно подобрява физическото представяне по време на краткосрочни последователни сесии на високоинтензивни тренировки. Можете да постигнете този ефект с дневен прием от 3 g. С FuePerform можете лесно да си набавите това количество с една порция. Ето защо, ако се занимавате с фитнес, културизъм, тенис, хокей, футбол или други спортни дисциплини, базирани на скорост, със сигурност ще усетите ползите на креатина.

              

Следващата съставка в профила на съставките на FuePerform е популярният глутамин, който е най-често срещаната аминокиселина в нашето тяло. Може да се използва като източник на енергия за някои клетки на имунната система и лигавицата на тънките черва. В сравнение с други аминокиселини, той съдържа два пъти повече азот, който е в основата на пептидните връзки на всички протеини в нашите тъкани. Следователно, достатъчен прием на тази аминокиселина може да бъде от полза, особено в ситуации, когато тялото трябва да се възстановява или да изгражда телесни тъкани. Глутаминът е полуесенциална аминокиселина, присъстваща по време на физиологичен стрес, по време на който се превръща в есенциална и затова е необходимо да се приема в достатъчни количества всеки ден. Това е така, защото собственото производство на тялото няма да бъде достатъчно за задоволяване на нуждите от него. По време на всяка спортна дейност нивото на глутамин в организма намалява и затова е необходимо да се допълва от външни източници.

              

Освен това ще почувствате прилив на енергия благодарение на увеличения приток на кръв към мускулите. Това е действието на съединения като цитрулин малат и аргинин, които подпомагат производството на азотен оксид (NO). Последното от тях има положителен ефект върху притока на кръв в цялото тяло и особено върху увеличаване на притока на кръв към работещите мускули. Това гарантира, че повече кислород и други хранителни вещества достигат до мускулните клетки, всички от които са от решаващо значение за подобряване на спортните резултати. И нека не забравяме за малата (сол на ябълчната киселина), който образува връзка с цитрулина. Това може да има положителен ефект върху по-ефективното разграждане на млечната киселина в мускулите, което е тясно свързано с намаляването на интензивността на упражненията. Тауринът е още една аминокиселина, която допълва цялостния профил на съставките на този продукт. Освен това е антиоксидант и естествено се намира, например, в мозъка, бъбреците, мускулите и други органи, където изпълнява различни функции. Освен това той е необходим и за процесите, протичащи в нервната система, което го прави често срещана съставка в енергийните напитки, предтренировъчните продукти и фет бърнърите. Освен това е тясно свързан с подпомагане на физическото и умственото представяне.

                   

Следва коензим Q10, който участва във формирането на енергията в митохондриите. Те представляват нещо като малки клетъчни електроцентрали, които произвеждат жизнената ни енергия под формата на АТФ. Тази енергия се използва в мускулите, например за вдигане на дъмбели или за изпреварване на противник по време на игра на футбол. Включеният цинк в силно абсорбируема хелатна форма е важен за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта, което е абсолютно важно за спортистите. Например, това се отразява на размера и силата на мускулите, както и на плодовитостта и други жизненоважни процеси в тялото. Освен това цинкът е необходим и за здрава имунна система. Той също така участва в оптималния протеинов синтез и метаболизма на макронутриентите, което е важно за получаване на енергия от храната. Хромът също е незаменим за гореспоменатия процес и освен това допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар.

                            

След това потенциалът на цялата смес допълнително се увеличава от висококачествени растителни екстракти, а именно екстракт от ашваганда (Withania somnifera) и екстракт от родиола розеа (Rhodiola rosea). Екстрактът от ашваганда е стандартизиран до 5% съдържание на активни съединения под формата на витанолиди. Тези растения се нареждат сред мощните адаптогени - вещества, които могат да помогнат за по-добро управление на стреса, да се адаптират по-лесно към него и по този начин да увеличат устойчивостта на тялото. Адаптогените обикновено се използват за подпомагане на физическата и умствената работа.

              

Като цяло може да се каже, че продуктът FuePerform съдържа всичко, от което един спортист се нуждае за ежедневно подобряване на спортните и умствени резултати, за възстановяване и за подобряване на личните си лимити. Благодарение на ефективната смес от съставки в добре разтворима инстантна форма с приятен вкус, вече не е необходимо да приемате няколко добавки поотделно. Всички тези добавки лесно се заменят с една мерителна чашка от FuePerform по всяко време на деня.

                  

Продуктът със сигурност ще бъде оценен от спортистите, стремящи се към увеличаване на силата, издръжливостта, практикуващи ракетни спортове, отборни спортове и всички други спортисти, които искат да извлекат максимума от себе си всеки ден. Ако искате да разширите лимитите още малко, например, можете да комбинирате FuePerform с бета аланин, който също е необходимо да се приема дългосрочно, за да постигнете най-добри резултати.

           

FuePerform и неговите предимства

 • първокласна смес за подпомагане на спортните постижения и възстановяването
 • предлага се под формата на добре разтворим прах
 • 10 внимателно подбрани съставки
 • съдържа креатин, глутамин, цитрулин малат, аргинин и други активни съединения
 • обогатен с мощни адаптогени - ашваганда и родиола розеа
 • помага за ежедневно подпомагане на атлетичните постижения и жизнеността
 • подобрява физическото представяне по време на високоинтензивни тренировки
 • влияе благоприятно на притока на кръв в тялото и мускулите
 • подпомага поддържането на оптимални нива на тестостерон в кръвта
 • участва в правилния метаболизъм на макронутриентите
 • подпомага плодовитостта и репродуктивните функции
 • помага за поддържане на добро зрение
 • допринася за правилното функциониране на имунната система
 • помага за поддържане на нормални нива на кръвната захар
 • има приятен вкус
 • подходящ за всички спортисти
 • със сигурност ще бъде оценен от силовите атлети, от спортистите, практикуващи спортове за издръжливост, ракетни и отборни спортове

                        

Съставки

Вкус Зелена ябълка: креатин монохидрат, L-глутамин, малтодекстрин, L-цитрулин DL-малат, аромат, таурин, L-аргинин, екстракт от корен на ашваганда (Withania somnifera) (5% витанолиди), регулатор на киселинността (лимонена киселина), подсладител (сукралоза), оцветител (спирулина), екстракт от корен на Родиола розеа 10:1 (Rhodiola rosea), коензим Q10, цинков бисглицинат, хром пиколинат.


Вкус Лимон-Лайм: креатин монохидрат, L-глутамин, малтодекстрин, L-цитрулин DL-малат, таурин, L-аргинин, екстракт от корен на ашваганда (Withania somnifera) (5% витанолиди), аромат, регулатор на киселинността (лимонена киселина), подсладител (сукралоза), екстракт от корен на Родиола Розеа 10:1 (Rhodiola rosea), коензим Q10, цинков бисглицинат, хром пиколинат.

Вкус Пъпеш: креатин монохидрат, L-глутамин, малтодекстрин, L-цитрулин DL-малат, таурин, L-аргинин, екстракт от корен на ашваганда (Withania somnifera) (5% витанолиди), оцветител (цвекло), аромат, регулатор на киселинността (лимонена киселина), подсладител (сукралоза), екстракт от корен на Родиола розеа 10:1 (Rhodiola rosea), коензим Q10, цинков бисглицинат, хром пиколинат.

           

Дозиране

Разбъркайте 1 мерителна лъжица от сместа (13 g) заедно с 200-300 ml вода в шейкър и консумирайте незабавно. Приемайте една доза по всяко време на деня.

                     

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности (вкус зелена ябълка) 1 доза (13 g) *ПДП за 13 g
Креатин монохидрат 5 g         -
L-глутамин 3 g         -
L-цитрулин DL-малат 1 g         -
Таурин 500 mg         -
L-аргинин 500 mg         -
Екстракт от корен на ашваганда (Withania somnifera) 500 mg         -
 -Витанолиди 25 mg         -
Екстракт от корен на родиола розеа (Rhodiola rosea) 100 mg         -
Коензим Q10 60 mg         -
Цинк 5 mg 50%
Хром 80 μg 200%

 

Хранителни стойности (вкус лимон-лайм) 1 доза (13 g) *ПДП за 13 g
Креатин монохидрат 5 g         -
L-глутамин 3 g         -
L-цитрулин DL-малат 1 g         -
Таурин 500 mg         -
L-аргинин 500 mg         -
Екстракт от корен на ашваганда (Withania somnifera) 500 mg         -
-Витанолиди 25 mg         -
Екстракт от корен на родиола розеа (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Коензим Q10 60 mg         -
Цинк 5 mg 50%
Хром 80 μg 200%

 

Хранителни стойности (вкус пъпеш) 1 доза (13 g) *ПДП за 13 g
Креатин монохидрат 5 g         -
L-глутамин 3 g         -
L-цитрулин DL-малат 1 g         -
Таурин 500 mg         -
L-аргинин 500 mg         -
Екстракт от корен на ашваганда (Withania somnifera) 500 mg         -
-Витанолиди 25 mg         -
Екстракт от корен на родиола розеа (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Коензим Q10 60 mg         -
Цинк 5 mg 50%
Хром 80 μg 200%

       

Предупреждение

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Съхранявайте на недостъпно за деца и сухо място при температура до 25 °C. Пазете от ниски температури и пряка слънчева светлина.

детайли за продукта
Произведено в EU
Без пластмасови опаковки не
Височина 17.50 см
Ширина 10.20 см
Дължина 10.20 см
Брутно тегло 0.50 кг.
Вкус от група плод
Брой в пакет 910 бр.
Брой на палет 910 бр.
Нетно тегло 0.39 кг.
EAN 8586022216527
Без изкуствени подсладители не
Продуктови етикети Vegan
Без ГМО да
Био Не
Без глутен да
Без лактоза да
Вегетариански да
Вегански да
Микс смес
Текстура на прах
Правна категория на продукта хранителна добавка
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Главна категория Други специални хранителни добавки

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews FuePerform - GymBeam
Напишете своето собствено мнение

Вкус

Вашето мнение за:FuePerform - GymBeam
Вашата оценка
Опаковка (g) Вкус Рейтинг Цена Специална цена В наличност
390 g зелена ябълка
(2) 
70%
38,95лв. 34,50лв.
изчерпано количество
Очаква се
390 g лимон лайм
(1) 
60%
38,95лв. 34,50лв.
в наличност
390 g диня
(1) 
100%
38,95лв. 34,50лв.
в наличност
Очаква се
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор