Reflex Nutrition Гейнъри и въглехидрати

Гейнъри и въглехидрати от производител Reflex Nutrition е категория, в която можете да намерите продукти с голям брой хранителни вещества, сред които най-много са въглехидратите. Те служат, като начин за възстановяване на енергията или за повишаване на калорийния прием, което означава, че са полезни за хора, които трудно качват килограми. Употребата им е особено подходяща за онези, които се опитват да покрият високи нужди от енергия, предизвикани от активния им начин на живот или от натоварващите им тренировки. Но гейнърите и въглехидратите са подходящи и за атлети, които искат да ускорят възстановяването си, да качат мускулна маса и да изградят мускулатура.

Ако искате да научите повече за това как да изберете подходящия гейнър, прочетете статията ни Как да изберете най-добрия гейнър за растеж на мускулите?

 Покажи още

Категорията предлага:

 •       Гейнъри, които са основен източник на възглехидрати с по-голяма или по-малка скорост на абсорбиране. 
 •       Въглехидрати с по-бавна скорост на абсорбиране, които служат, като източник на енергия с постепенно освобождаване. 
 •       Въглехидрати с по-голяма скорост на освобождаване, които са бърз източник на енергия. 
 •       Енергийни гелове, които представляват много удобен начин да заредите тялото си с енергия, особено по време на спорт. 
 •       Комплексни смеси, които представляват ценен източник на хранителни вещества, като възглехидрати, протеини и други допълнителни вещества, като витамини, фибри, аминокиселини, минерали и други. 

Гейнърите са основен източник на възглехидрати с по-голяма или по-малка скорост на абсорбиране, което зависи от конкретния им вид. Въглехидратите с по-малка скорост на освобождаване са източник на енергия, която се освобождава постепенно и може да ви зареди с енергия преди спорт или по време на продължителна физическа активност. Така могат да ви послужат, като ефективно средство за повишаване на приема ви на енергия по всяко време на деня. Освен това, ако ги комбинирате с други хранителни вещества, съдържащи се в комплексните смеси, те могат да послужат и като временен заместител на пълноценно хранене.

Въглехидратите с по-голяма скорост на освобождаване от своя страна, представляват много бърз източник на енергия. Те са особено подходящи, като средство за бързо възстановяване на енергия след тренировка. Ако ги приемате преди, по време и след тренировка, гарантирано ще възстановите запасите си на енергия под формата на гликоген. Това ще бъде особено полезно, ако очаквате по-голямо физическо натоварване за по-кратко време, например, в случай, че ви предстои многофазна тренировка в рамките на деня.

И накрая, но не на последно място по значение, енергийните гелове служат, като ефикасен и удобен начин да възстановите енергия, особено по време на спортни и други физически дейности. Със сигурност ще бъдат полези за колоездачи, бегачи и други подобни атлети.

Изберете от широката гама продукти и сами се убедете в магията на гейнърите и на въглехидратите. 

 Покажи по-малко

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Категория
 • Гейнъри (2)
 • Всичко в едно (1)
Производител
 1. GymBeam (13)
 2. Nutrend (5)
 3. Science in Sport (4)
 4. BSN (3)
 5. ActivLab (3)
 6. Applied Nutrition (3)
 7. Megabol (2)
 8. PVL (2)
 9. OstroVit (2)
 10. Reflex Nutrition (2)
 11. Mammut Nutrition (2)
 12. Weider (1)
 13. Optimum Nutrition (1)
 14. MuscleTech (1)
 15. The Protein Works (1)
Вкус
 1. перфектен шоколад (2)
 2. бисквитки с крем (1)
 3. ягоди & крем (1)
 4. ягода (1)
 5. ягодов крем (1)
 6. ванилия (1)
Маса в грамове
 1. 2000 g (1)
 2. 2030 g (1)
 3. 4350 g (1)
 4. 5400 g (1)
Цветове
 1. shadow (2)
 2. ivory (2)
 3. violet (1)
Форма
 1. на прах (2)
Смес
 1. смес (2)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
Вегетариански (2)
Веган (2)
Без глутен (2)
Без лактоза (2)
Био (2)
Без ГМО (2)
Без изкуствени подсладители (2)
Без пластмасови опаковки (2)
Без аспартам (2)
 1. Instant Mass® Heavyweight - Reflex Nutrition
  Комплексен гейнър Instant Mass® Heavyweight - Reflex Nutrition
  83%
  83 % (23)
  От 59,95лв.
 2. Protein One Stop Xtreme - Reflex Nutrition
  One Stop XTREME - Reflex Nutrition
  78%
  78 % (13)
  От 79,95лв.

2 продукти