Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gh Max 180 таб - Universal Nutrition

Производител: Universal Nutrition
Рейтинг:
60 %

Gh MAX е мощен анаболен агент, който увеличава производството на хормона на растежа, увеличава обема на мускулната маса, понижава процента на телесни мазнини и едновременно с това възпрепятства разрушаването на мускулите в следствие на тежко физическо натоварване. Естественото увеличаване на нивото на собственото ви хормонално производство е най-ефективният начин за подобряване на физическото представяне, силата и здравето на човек. Голямото предимство е, че осигурява доказана комбинация от Аргинин и Орнитин в съотношение 2: 1.

В наличност
Специална цена   46,00 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

GH Max увеличава секрецията на хормона на растежа, увеличава обема на мускулната маса и предотвратява разрушаването на мускулите

Gh MAX е мощен анаболен агент, който увеличава производството на хормона на растежа, увеличава обема на мускулната маса и едновременно с това действа анти-катаболно и така предотвратява разрушаването на мускулите в следствие на тежко физическо натоварване.

 

gh max хормон на растежа

 

Човешкият хормон на растежа при мъжете намалява след 30 годишна възраст, но по естествен начин може да се увеличи чрез тренировки, натоварване, хранене и добавки. Естественото увеличаване на нивото на собственото производство на хормони е най-ефективният начин да се подобри физическото представяне, силата и здравето на човека, без страничните ефекти на анаболните растежни хормони, получени синтетично или извлечени.  

 

Хормонът на растежа и човешкият растежен хормон (HGH) се употребяват се най-вече от професионалните бодибилдъри. Един от най-силно анаболните хормони - GH или соматропин, е пептиден хормон (група от 191 аминокиселини, взаимно свързани в определен ред, продуцирани от хипофизната жлеза през целия ден в периодични цикли). Между неговите анаболни / анти-катаболични ефекти спадат повишено задържане на азот, подобрен протеинов синтез и понижен протеинов катаболизъм. GH може дори да подпомогне изгарянето на мазнините чрез липолиза и чрез производството на енергия при използване на мазнини.

 

Gh MAX и неговите предимства

  • увеличава процента мускулна маса
  • намалява процента телесни мазнини
  • подпомага секрецията на хормона на растежа чрез уникална комбинация от вещества, витамини, растителни стероли, бор и други хранителни вещества
  • осигурява фармакологично доказана комбинация на Аргинин и Орнитин в съотношение 2:1

 

Състав

Калциев фосфат, суроватка (мляко), стеаринова киселина, магнезиев стеарат, соя (от фитостероли), фармацевтична глазура.

 

Дозировка

Приемайте 6 таблетки дневно на празен стомах - 4 таблетки непосредствено преди тренировка и 2 таблетки преди сън. В дните без тренировка приемайте 2 таблетки сутрин, 2 таблетки на обед и 2 таблетки непосредствено преди сън.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (6 табл.)
Витамин C (като аскорбинова киселина)100 mg
Витамин B6 (като пиридоксин HCI)20 mg
L-аргинин-alfa-кетоглутарат5 g
L-орнитин HCI2,5 g
Растителни стероли (beta-ситостерол)100 mg
Карнитин (като L-карнитин фумарат)100 mg
Гама Оризанол (от оризови трици)50 mg

 

Внимание

Специализирана хранителна добавка, подходяща за спортисти. Продуктът не е подходящ за лица под 18 годишна възраст, за бременни или кърмещи жени.

Предупреждение за алергени: Произведен в предприятие, което обработва мляко, соя, яйца, фъстъци, орехи, риба, ракообразни и пшеница.

Мнения на клиенти

Gh Max 180 таб - Universal Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Gh Max 180 таб - Universal Nutrition
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Gh Max 180 таб - Universal Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор