Reflex Nutrition Глюкозамин

Глюкозамин от производител Reflex Nutrition е категория от продукти, съдържащи глюкозамин, който функционира, като градивен елемент за хрущяла и за други части от мускулноскелетната система. Често се смята, че подпомага силата и издръжливостта на колянната става, както и еластичността на хрущяла.

С течение на годините, обаче, количеството глюкозамин в тялото обикновено намалява, което оказва негативен ефект върху функционирането на хрущяла. Хранителните добавки с глюкозамин могат да ви помогнат да поддържате оптимално ниво на тази важна за тялото ви съставка и така ще предпазите хрущяла си от преждевременен разпад. Подобни добавки се използват и за подобряване на мобилността и предпазване на ставите от по-високо напрежение. Това означава, че са подходящи за хора, които се занимават с бягане и силови спортове, както и за футболисти и други атлети, а и за всеки, който се занимава с физически изтощителна работа или натоварва прекомерно само една част от тялото си. Могат да се приемат и от по-възрастни хора.

 Покажи още

Като хранителна добавка, глюкозаминът най-често се среща под формата на глюкозамин сулфат, който обикновено се абсорбира по-качествено в сравнение с глюкозамин хидрохлорид. Използва се в таблетки или като  прахообразен продукт за приготвянето на напитки. Глюкозаминът често се комбинира с хондроитин и MSM, които също са важна част от ставите, сухожилията и връзките и оказват ползотворно влияние върху цялата мускулноскелетна система. Можете да приемате всички тези добавки отделно или да ги откриете комбинирани в нашата комплексна хранителна добавка за стави. Научете повече за глюкозамина в статията Глюкозамин и всичко, което трябва да знаете за него. 

 Покажи по-малко

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (2)
 2. OstroVit (2)
 3. NOW Foods (1)
 4. Reflex Nutrition (1)
Цветове
 1. violet (1)
Капсули
 1. 90 капс (1)
Форма
 1. капсули (1)
Смес
 1. смес (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Веган (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. Glucosamine Chondroitin - Reflex Nutrition
  Глюкозамин Хондроитин - Reflex Nutrition
  97%
  97 % (6)
  27,95лв.

1 Продукт