Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Жилетка с тежести 0-20 кг - GymBeam

Производител: GymBeam

Жилетката с тежести 0-20 кг е спортна жилетка, която може да пълните с тежести или бутилки за вода, които да тежат от 0 до 20 кг. Така лесно ще определите нивото на трудност при тренировка според собствените си изисквания и опит. Жилетката има 2 широки джоба отпред и отзад, които се използват за поставяне на тежестите. Жилетката с тежести е идеален фитнес уред за HIIT тренировки, бягане, кардио тренировки или тренировки с тежести.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 53,95 лв.

Жилетка с тежести 0-20 kg - напълнете тази спортна жилетка с тежести и определете нивото на интензитет и трудност на тренировката си според вашите собствени изисквания

Жилетката с тежести 0-20 кг е жилетка с два широки джоба отпред и отзад. Те се използват за поставяне на тежести или бутилки с вода, които да тежат от 0 до 20 кг. Благодарение на този практичен фитнес уред ще можете да регулирате трудността и интензитета по време на тренировка и така да адаптирате упражненията според собствените си изисквания. Жилетката с тежести е чудесен помощник при интервални тренировки за издръжливост, при кардио упражнения, бягане, вдигане на тежести или Кросфит.


Материя

80 % плат Кордура, 20% плат Оксфорд.

Размер 

РазмериДължинаШирочина
универсален  40 cm 30 cm

Мнения на клиенти

Жилетка с тежести 0-20 кг - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Жилетка с тежести 0-20 кг - GymBeam
Вашата оценка
Произведено в
Китай
Дистрибутор
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
8586022211737
Брой на палет
1 бр.
Брой в пакет
1 бр.
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Жилетка с тежести 0-20 кг - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор