Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Каишка за йога постелка в черно - GymBeam

Производител: GymBeam

Каишка за йога постелка е практична текстилна лента за бързо пренасяне на постелката ви за тренировка. Просто закачате постелката си към лентата с 2 силни стоманени пръстена за безопасност. Освен това, лентата може лесно да се сложи върху раменете или гърба, което гарантира удобство при носене. 

Не е в наличност Очаква се: 14.12.2020
Очаквана цена 8,59 лв.

Каишка за йога постелка в черно - практична и издръжлива лента, благодарение на която ще можете да носите постелката си за тренировка навсякъде

Каишката за йога постелка е практичен фитнес инструмент, който се използва за пренасянето на постелка за тренировка. Ще закрепите постелката си към тази издръжлива текстилна лента, с помощта на 2 силни стоманени пръстена. Те ще се погрижат за нейната сигурност, което е много важно например по време на колоездене. Може лесно да сложите лентата през рамо или на гърба си, което гарантира удобство при носене. Когато сте готови да отидете на тренировка или на йога клас няма да ви се налага да носите постелката си в ръце.

Мнения на клиенти

Каишка за йога постелка в черно - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Каишка за йога постелка в черно - GymBeam
Вашата оценка
Продуктови етикети
Най-нов
Дистрибутор
28
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
8586022211898
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Каишка за йога постелка в черно - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор