Megabol Комплексни добавки за стави

Комплексни добавки за стави от производител Megabol е категория от комплексни продукти, създадени за най-добрата грижа за ставите и мускулноскелетната система. Техните съставки включват ефективни съединения, които се грижат за здравето на ставите, връзките, сухожилията и други части от мускулноскелетната система. Висококачествените добавки за стави обикновено включват хондроитин сулфат и глюкозамин сулфат, които са често срещана част от ставния хрущял и помагат да се поддържа гъвкавостта и издръжливостта. Друга съставка е  MSM (метилсулфонилметан), който допринася за естественото производство на колаген, който се съдържа в сухожилията, връзките и хрущяла, където се грижи за тяхната еластичност и сила.

 Покажи още

Други добавки за здравето на ставите може да включват вещества, като колаген, витамини, минерали и хиалуронова киселина, която може да ви е позната от рекламите на кремове за грижа за кожата. Но здрава кожа не е единственото предимство на тези съединения. Хиалуроновата киселина помага за хидратацията на хрущяла и го поддържа гъвкав.

Тези естествени градивно единици се произвеждат все по-малко в тялото с възрастта и обикновено влияят на мобилността, а липсата им води до скованост и болка в ставите. Ако използвате комплексни ставни хранителни добавки, ще се погрижите за поддържането на оптимални нива от тези съединения. Благодарение на внимателно балансираните съставки на тези продукти, те са идеални за бегачи, хора, които вдигат тежести, футболисти и други атлети, които натоварват значително ставите си. Но те са идеални и за хора, чиято работа изисква физическо усилие и неравномерно разпределение на тежестта, както и за по-възрастни. Добавките идват под формата на прах, която се разтваря добре в течности и можете да я използвате за приготвянето на напитки или под формата на капсули и таблетки.

Как да изберете най-добрата хранителна добавка за ставите си? 

Съставките в добавката, която изберете трябва да включват хондроитин сулфат, глюкозамин сулфат и MSM. Те може да са допълнително обогатени с други вещества, като колаген, витамин С и хиалуронова киселина. Можете също така да комбинирате различни добавки според нуждите и предпочитанията си.

Нашата статия ще ви помогне да изберете най-добрата добавка за ставите си, която да отговаря на нуждите ви: Как да изберете най-добрата хранителна добавка за стави?

 Покажи по-малко

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (4)
 2. Nutrend (2)
 3. Universal Nutrition (2)
 4. Megabol (1)
 5. ActivLab (1)
 6. OstroVit (1)
 7. Reflex Nutrition (1)
Вкус
 1. лимон (1)
Маса в грамове
 1. 400 g (1)
Цветове
 1. ivory (1)
Форма
 1. на прах (1)
Смес
 1. смес (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Веган (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. Flex Drink 400 g - Megabol
  Flex Drink - Megabol
  64%
  64 % (28)
  17,50лв.

1 Продукт