Spokey Постелки за упражнения

Постелки за упражнения от производител Spokey е категория, в която ще откриете постелки за различни активности като фитнес, йога, силови тренировки, масажи, стречинг и медитация. Всеки вид постелка е направен с цел да удовлетвори специфични нужди, затова е важно да изберете постелка, която да пасва на активностите, за които е предназначена.

 Покажи още

 • Ако обичате да практикувате у дома силови тренировки, йога, пилатес, стречинг и други тренировки, при които има силно триене, не бива да пропускате да си набавите мека постелка за тренировкаПозната още и като йога постелка или постелка за къмпинг, тя може да се похвали с изключителни качества, като мека повъхност за удобство при седене или лежане. Тя може да абсорбира сблъсък, което означава, че може да се използва успешно при изпълнението на бърпита или различни видове подскоци. Но ако предпочитате да усещате земята под краката си, по-тънка постелка може да е по-добър вариант за вас. Всички йога постелки са предназначени за удобно съхранение и лесно пренасяне. Някои постелки идват и с практична каишка за допълнително улеснение при пренасяне.
 • Твърдите постелки за тренировка са изключително важни за всички силови атлети, особено когато се използват дъмбели, които могат да наранят пода под вас. Можете да използвате колкото искате постелки във формата на парчета от пъзел, като ги подредите по такъв начин, че да създадете стабилен слой под краката си. Освен това, тези постелки не се хлъзгат, което максимално гарантира вашата сигурност по време на интервални трениторовки у дома. 
 • Сгъваемата постелка Татами е отличен избор за вас, ако искате здрава повърхност за стречинг, силови тренировки или тренировки без тежести, но в същото време на бихте искали да държите вкъщи прекалено голяма постелка, която да заема твърде много пространство. 
 • Още една категория са постелките за масаж, които са създадени с цел да отпуснат тялото ви след дълги периоди на седене и стоене, или след изтощителни тренировки или работа, свързана с физическо усилие. Тези постелки се използват за масаж на гърба, краката и други части на тялото. Пример за подобна постелка е нашата постелка за акупресура.

 

Накратко казано, тази категория съдържа широка гама постелки за различни видове активности. Коя точно ще изберете зависи изцяло от личните ви предпочитания и нужди. Дали ще изберете дебела или тънка постелка за йога, постелка за масаж и релаксация, или твърда постелка, която ще предпазва пода, тук ще откриете всичко, от което имате нужда.

Искате ли да научите защо със сигурност трябва да включите добра постелка към оборудването си за домашен фитнес? Ако отговорът ви е да, тогава непременно трябва да прочетете статията ни: Задължителни приспособления за вашия домашен фитнес

 Покажи по-малко

6 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (12)
 2. Spokey (6)
 3. GAIAM (6)
 4. BeastPink (5)
 5. STRIX (2)
Цветове
 1. violet (6)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
 1. Exercise Mat Duo Double-sided - Spokey
  Постелка за тренировка Duo Double-Sided - Spokey
  73%
  73 % (3)
  49,95лв.
 2. Exercise Mat Lightmat II 4mm Black - Spokey
 3. Exercise Mat Lightmat II Turquoise - Spokey
  Лека постелка II 6мм Turquoise - Spokey
  20%
  20 % (2)
  42,95лв.
 4. Exercise Mat Scrab Rose Eko Yoga - Spokey
 5. Exercise Mat Nico Eko Yoga - Spokey
 6. Excercise Puzzle Mat SCRAB - Spokey
  Не е в наличност
  Постелка за упражнения Puzzle Mat SCRAB Blue - Spokey
  93%
  93 % (3)

6 продукти