Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Протеин Just Whey 1000 g - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
100 %

Just Whey е суроватъчен многокомпонентен протеин със 75%-но съдържание на белтъчини от свободно пасящи крави. Овкусен е с истинско холандско какао и подсладен със стевия. Гордее се с цял спектър аминокиселини с различно темпо на усвояване и високо съдържание на витамини и минерали. Освен всичко това е обогатен с храносмилателни ензими – бромелаин и DigeZyme®.

В наличност
Специална цена   39,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Just Whey – уникален суроватъчен протеин получен от свободно пасящи крави и обогатен с храносмилателни ензими

Just Whey е суроватъчен многокомпонентен протеин със 75%-но съдържание на белтъчини от суроватъчен концентрат, изолат и хидролизат. Освен че е чудесен на вкус, има и ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Също така в рецептата е използвано истинско холандско какао, за подслаждане стевия, приятният мирис се дължи на естествени аромати, а цветът на естествени оцветители.


Протеинът Just Whey е в хармония с природата. Съдържа единствено качествени белтъчини от млякото на свободно пасящи крави (grass fed cows), които са се хранили с естествена храна – трева. Благодарение на това страдат от по-малко заболявания и произвеждат висококачествено мляко богато на белтъчини.

  

Протеин Just Whey 1000 g - GymBeam

                  

Благодарение на различните видове суроватъчни белтъчини протеинът Just Whey може да се гордее с цял спектър аминокиселини с различно темпо на усвояване – от най-бързо до най-бавно усвоимите белтъчини. Съдържа голямо количество аминокиселини като левцин, изолевцин и валин, които подпомагат растежа на мускулната маса и възстановяването й и след изтощителна тренировка. Този суроватъчен протеин предотвратява загубата на мускулна маса по време на отслабване, намалява чувството за глад и засища.

                       

Има висока биологична стойност и е богат на витамини и минерали като витамин В6, Е, цинк, магнезий, калций, калий, фосфор и натрий. Съдържа и храносмилателни ензими – бромелаин и DigeZyme®. Ензимът бромелаин се извлича от ананаса и подпомага разграждането на белтъчини, има противовъзпалителни свойства, подпомага храносмилането и намаляването на теглото. DigeZyme® е комплекс от 5 храносмилателни ензима – амилаза, проетаза, лактаза, липаза и целулаза, които подпомагат храносмилането и усвояването на хранителни вещества и минерали. Този ензим подпомага храносмилането на мляко и лактоза, белтъчини, мазнини, скорбяла и храни богати на фибри и премахва неприятните симптоми на различни хранителни непоносимости.

   

Протеинът Just Whey и неговите предимства

  • суроватъчен протеин (концентрат, изолат и хидролизиран протеин)
  • има 75%-но съдържание на белтъчини от свободно пасящи крави (grass fed cows)
  • има ниско съдържание на въглехидрати и мазнини
  • съдържа цял спектър аминокиселини с различно темпо на усвояване
  • богат е на витамини и минерали
  • съдържа храносмилателните ензими бромелаин и DigeZyme®
  • съдържа истинско холандско какао
  • подсладен е със стевия
  • съдържа единствено естествени аромати и оцветители
  • чудесен на вкус

  

Съдържание

Вкус chocolate milkshake: сушен суроватъчен протеин концентрат, сушен суроватъчен протеин изолат, сушен суроватъчен протеин хидролизат, обезмаслено какао, аромат, смес от минерали, смес от витамини, DigeZyme® - смес от храносмилателни ензими, подсладители (захароза, стевиол гликозиди).

Вкус vanilla ice cream: сушен суроватъчен протеин концентрат, сушен суроватъчен протеин изолат, сушен суроватъчен протеин хидролизат, обезмаслено какао, аромат, оцветител (куркумин), смес от минерали, смес от витамини, DigeZyme® - смес от храносмилателни ензими, подсладители (захароза, стевиол гликозиди).

Вкус white chocolate coconut: сушен суроватъчен протеин концентрат, сушен суроватъчен протеин изолат, сушен суроватъчен протеин хидролизат, обезмаслено какао, аромат, смес от минерали, смес от витамини, DigeZyme® - смес от храносмилателни ензими, подсладители (захароза, стевиол гликозиди).

Вкус unflavored: сушен суроватъчен протеин концентрат, сушен суроватъчен протеин изолат, сушен суроватъчен протеин хидролизат, смес от минерали, смес от витамини, DigeZyme® - смес от храносмилателни ензими, подсладители (захароза, стевиол гликозиди).

  

Дозиране

Смесете една доза (30 g) от протеина с 200-250 ml вода и консумирайте.

   

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (30 g)
Енергийна стойност 480,3 kJ / 113,2 kcal
Мазнини 1,7 g
от които наситени мастни киселини 1,2 g
Въглехидрати 2 g
от които захари 1,8 g
Белтъчини 22,5 g
Магнезиев цитрат 100 mg
Цинков оксид 10 mg
Калций 134 mg
Калий 140 mg
Фосфор 83,7 mg
Натрий 60,5 mg
Витамин E 20 mg
Витамин B6 5 mg
DigeZyme® 80 mg
Бромелаин 50 mg

   

Аминокиселинен профилin 100 g
Aspartic acid 10,8 g
Glutamic acid 15,3 g
Alanine 4,47 g
Arginine 4,47 g
Cysteine 2,5 g
Glycine 1,76 g
Histidine 1,4 g
Isoleucine 6,2 g
Leucine 9,77 g
Lysine 7,59 g
Methionine 1,86 g
Phenylalanine 3,05 g
Proline 5,07 g
Serine 3,6 g
Threonine 5,74 g
Tyrozín 2,53 g
Tryptophan 1,75 g
Valine 6,01 g

   

Предупреждение

Храна за специфични хранителни цели за посрещане на хранителните нужди по време на интензивно мускулно натоварване. Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Съхранявайте на сухо при температура до 25°C. Пазете то студ и пряка слънчева светлина. Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Съхранявайте далеч от достъпа на малки деца. Производителят не носи отговорност за щетите възникнали поради неправилна употреба или складиране. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Срок на годност: на опаковката.

Предупреждение за алергици: Съдържа млечни продукти.

Мнения на клиенти

Протеин Just Whey 1000 g - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Протеин Just Whey 1000 g - GymBeam
Your Rating

Вкус

More Information
Цена 0,00 лв.
Default category 1867
Top In Category 1
Coefficient for product sorting 3
Размер Не
Опаковка 1000 g
Вкус Не
ЦВЯТ Не
Standard Price 0,00
Въпроси от клиенти

Протеин Just Whey 1000 g - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор
Вкус Рейтинг Цена Специална цена
chocolate milkshake
(19)
49,80 лв.
39,95 лв.
Добави към количката
unflavored
(9)
49,80 лв.
39,95 лв.
vanilla ice cream
(15)
49,80 лв.
39,95 лв.
white chocolate coconut
(10)
49,80 лв.
39,95 лв.
Добави към количката