Just Whey - GymBeam

Рейтинг:
93 % of 100
93 % (1456)
Производител: GymBeam

Just Whey Protein е многокомпонентен суроватъчен протеин на прах, произведен от млякото на свободно пасящи крави. Той се отличава с функционална комбинация от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, благодарение на което има голяма бионаличност. Освен това е лесно смилаем, което се дължи най-вече на добавения комплекс от храносмилателни ензими, наречен DigeZyme®. Това го прави лесен избор, с помощта на който да се грижите за приема на белтъчини, които са важни за растежа и поддържането на мускулната маса и поддържането на оптимално здраве на костите.

В наличност
54,95лв.

Just Whey Protein – многокомпонентен суроватъчен протеин на прах от млякото свободно пасящи крави, обогатен с храносмилателни ензими за по-добро усвояване

Just Whey Protein е многокомпонентен суроватъчен протеин на прах, който ефективно ще ви помогне при приема на протеини след тренировка или по всяко друго време на деня. В основата на този протеинов прах се крие уникална комбинация от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат. Това гарантира неговата голяма усвояемост и висока бионаличност за организма. Нещо повече, тази специфична комбинация от протеини може да се похвали с допълнителното предимство, а именно, че съдържа всички есенциални аминокиселини в идеално съотношение, включително BCAA с левцин на преден план. Тази аминокиселина има най-висок анаболен потенциал от всички основни аминокиселини. Освен това този протеин на прах съдържа протеини както с бавно, така и с бързо освобождаване, които ефективно ще снабдят мускулните ви клетки с аминокиселини.

 

Ако държите на природата, ще оцените и факта, че производственият процес на този протеинов прах уважава природата и се съобразява с условията на живот на животните. Той се произвежда само от млякото на свободно пасящи крави. Благодарение на това млякото има малко по-благоприятен хранителен профил в сравнение с млякото на крави, които са хранени с комбиниран фураж. За възможно най-добра усвояемост и оползотворяване на съдържащите се хранителни вещества, в състава са включени още ензимът от ананас бромелаин, както и комплексът от храносмилателни ензими DigeZyme, който спомага за усвояването на съдържащите се протеини, млечната захар (лактозата) и мазнините.

 

Този протеин на прах може да се похвали със 74,8% протеиново съдържание, което съответства на функционалното количество от 22,4 g протеин, което подпомага растежа и поддържането на мускулна маса. Освен това богатото съдържание на протеин също помага за поддържане на оптимално здраве на костите. Следователно качествата на този протеинов прах ще бъдат от полза най-вече за спортистите, но и за останалите активни хора. Не е изненада, че те се нуждаят от по-висок прием на протеини, за да осигурят достатъчно градивен материал (аминокиселини) за възстановяване и регенерация на увредените мускули.

 

Този протеин на прах обаче е полезен и при отслабване, когато трябва да увеличите приема на протеини, за да предпазите мускулите от разграждане за енергия. Освен това, ако сте на диета, ще оцените и другите качества на този протеин. Както може би знаете, протеините също са чудесни за предизвикване на чувство за ситост и могат да намалят апетита за сладко. Една доза Just Whey Protein съдържа само 1,7 g мазнини и 1,8 g захар, което го прави чудесен избор за всяка диета за отслабване. Въпреки това не само спортистите, но и хората, които се опитват да отслабнат, може да имат повишени нужди от прием на протеини. Често същото е валидно и за възрастните хора и хората, които преминават през период на възстановяване след нараняване. Дори в този случай, Just Whey Protein може да помогне за удовлетворяване на по-големите нужди от това хранително вещество.

 

Профилът на съставките на този протеинов прах е допълнително обогатен от внимателно подбрани витамини и минерали, чийто прием е не по-малко важен за цялостното здраве. Те включват например витамин В6, който подпомага регулирането на хормоналната активност, необходима за здравето и за оптимални спортни резултати. Същевременно допринася за намаляване на изтощението и умората. Освен това този витамин помага и за поддържането на оптимални имунни функции, които действат като защитен щит на организма. Добавеният магнезий помага за поддържане на нормалната функция на мускулите и също така поддържа оптималния протеинов синтез. Не сме забравили и за цинка, който помага за поддържане на здравословни нива на тестостерон в кръвта. Както може би знаете, тестостеронът се счита за основния анаболен хормон.

 

Приемането на Just Whey Protein е лесно и можете да го използвате по различни начини. Има страхотен вкус и е добре разтворим, което означава, че можете да го смесите с вода или нискомаслено мляко и да му се насладите. Приготвен по този начин, той е идеален избор за прием след тренировка за скоростно стартиране на процеса на регенерация на мускулите. Освен това не е нужно да се страхувате да го добавяте в ястията си, като по този начин ги обогатите със стабилна доза протеини.

 

Този протеин има страхотен вкус в каши, смутита, йогурти или като част от здравословни десерти. Можете също така да избирате от разнообразие от вкусове, които са фино изпипани до последния детайл. Най-хубавото е фактът, че всички вкусове съдържат само натурални овкусители и оцветители. Чудесен пример е вкусът йогурт с боровинки, който съдържа лиофилизирани боровинки на прах, които придават на получения протеинов шейк автентичен вкус и аромат. Някои хора може да предпочетат неовкусения вариант, който не съдържа подсладители и е подходящ дори и за солени ястия.

 

Може да се каже, че Just Whey Protein е чудесен избор в случай, че искате да стимулирате мускулния си растеж, да защитите мускулите си, докато сте на диета или да подпомогнете изгарянето на мазнините. Освен това той има широка гама от приложения и по този начин лесно ще се впише в здравословния ви начин на живот.

 

Just Whey Protein и неговите предимства

 • многокомпонентен суроватъчен протеин на прах
 • произведен от млякото на свободно пасящи крави
 • съдържа комбинация от суроватъчен концентрат, изолат и хидролизат
 • може да се похвали с цели 74,8% съдържание на протеини
 • една доза съдържа 22,4 g протеин
 • съдържа всички основни аминокиселини, включително BCAA
 • идеалният избор да се погрижите за приема си на протеини
 • подпомага растежа и защитава мускулната маса
 • има голяма бионаличност и е лесно смилаем
 • съдържа избрани витамини и минерали
 • поддържа мускулната функция и здравето на костите
 • има положителен ефект върху оптималните нива на тестостерон в кръвта
 • допринася за намаляване на изтощението и умората 
 • помага за поддържане на правилната имунна функция
 • има чудесен вкус и е добре разтворим
 • съдържа само естествени аромати и оцветители
 • чудесен начин да обогатите кашите и другите ястия с висококачествен протеин
 • подходящ за спортисти и всички други активни хора
 • подходящ след тренировка по всяко време на деня

 

Съставки

Вкус шоколадов милкшейк: суроватъчен протеин концентрат на прах, суроватъчен протеин изолат на прах, протеин хидролизат на прах, обезмаслено какао, аромати, минерали (магнезиев цитрат, цинков оксид), витамини (витамин Е - токоферил ацетат, витамин В6 - пиридоксин хидрохлорид), DigeZyme® - комплекс от храносмилателни ензими, бромелаин, подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди).

Вкус ванилов сладолед: суроватъчен протеин концентрат на прах, суроватъчен протеин изолат на прах,  протеин хидролизат на прах, овкусител, оцветител (куркумин), минерали (магнезиев цитрат, цинков оксид), витамини (витамин Е - токоферил ацетат, витамин В6 - пиридоксин хидрохлорид), DigeZyme® - комплекс от храносмилателни ензими, бромелаин, подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди).

Вкус бял шоколад и кокос: суроватъчен протеин концентрат на прах, суроватъчен протеин изолат на прах, протеин хидролизат на прах, обезмаслено какао, овкусители, минерали (магнезиев цитрат, цинков оксид), витамини (витамин Е - токоферил ацетат, витамин В6 - пиридоксин хидрохлорид), DigeZyme® - комплекс от храносмилателни ензими, бромелаин, подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди).

Вкус солен карамел: суроватъчен протеин концентрат на прах, суроватъчен протеин изолат на прах, протеин хидролизат на прах, аромат, сол, минерали (магнезиев цитрат, цинков оксид), витамини (витамин Е - токоферил ацетат, витамин В6 - пиридоксин хидрохлорид), DigeZyme® - a комплекс от храносмилателни ензими, бромелаин, карамел, подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди).

Неовкусен: Суроватъчен протеин концентрат на прах, суроватъчен протеин изолат на прах, протеин хидролизат, минерали (магнезиев цитрат, цинков оксид), витамини (витамин Е - токоферил ацетат, витамин В6 - пиридоксин хидрохлорид), DigeZyme® - комплекс от храносмилателни ензими, бромелаин .

Вкус йогурт с боровинки: суроватъчен протеин концентрат на прах, суроватъчен протеин изолат на прах, протеин хидролизат на прах, лиофилизирани боровинки - на прах 3%, овкусители, минерали (магнезиев цитрат, цинков оксид), витамини (витамин Е - токоферил ацетат, витамин В6 - пиридоксин хидрохлорид), DigeZyme® - комплекс от храносмилателни ензими, бромелаин, подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди).

 

Дозиране

Смесете 1 лъжичка (30 g) от протеиновия прах заедно с 200-300 ml вода и се насладете. Приемайте 1-3 пъти на ден по всяко време на деня за допълване на приема на протеини.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности 100 g 30 g (1 лъжичка)

*ПДП (30 g)

Енергийна стойност 1601 kJ/ 377 kcal 480 kJ/ 113 kcal 5.7 %
Мазнини 5.6 g 1.7 g 2.4 %
- в това число наситени мастни киселини 4 g 1.2 g 6 %
Въглехидрати 6.6 g 2 g 0.8 %
- в това число захари 6 g 1.8 g 2 %
Протеини 74.8 g 22.4 g 44.8 %
Сол 0.51 g 0.15 g 2.5 %
Магнезий 60.7 mg 18.2 mg 4.9 %
Цинк 26.6 mg 8 mg 80 %
Калций 447 mg 134 mg 16.8 %
Калий 466 mg 140 mg 7 %
Фосфор 279 mg 83.7 mg 12 %
Витамин E 66.7 mg 20 mg 166.7 %
Витамин B6 16.6 mg 4.98 mg 355.7 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Бромелаин 167 mg 50 mg -

* Препоръчителен дневен прием за средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 kcal)

 

Аминокиселинен профил на 100 g
Аспарагинова киселина 10.8 g
Глутаминова киселина 15.3 g
Аланин 4.47 g
Аргинин 4.47 g
Цистеин 2.5 g
Глицин 1.76 g
Хистидин 1.4 g
Изолевцин 6.2 g
Левцин 9.77 g
Лизин 7.59 g
Метионин 1.86 g
Фенилаланин 3.05 g
Пролин 5.07 g
Серин 3.6 g
Треонин 5.74 g
Тирозин 2.53 g
Триптофан 1.75 g
Валин 6.01 g

 

Предупреждение

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Дръжте далеч от деца. Да се съхранява на сухо място при температура до 25°C. Пазете от минусови температури и пряка слънчева светлина.

 

Информация за алергени: Алергените са подчертани с удебелен шрифт в раздела за съставките.

детайли за продукта
EAN 8588007130026
Смес смес
Без пластмасови опаковки не
Без изкуствени подсладители не
Без ГМО да
Метод на преработка на протеина концентрат
Източник на протеини суроватка
Био Не
Без глутен да
Без лактоза не
Вегетариански да
Веган не
Форма на прах
HS код 21061080: -- Ostatné
Правна категория на продукта хранителен продукт за специфична хранителна употреба
Продуктови етикети Best Seller
Височина (cm) 22.00 см
Ширина (cm) 14.00 см
Дължина (cm) 14.00 см
Брутно тегло 1.14 кг.
Вкус от група шоколад
Брой бройки в опаковка 6 бр.
Брой бройки в палет 384 бр.
Нето тегло 1.00 кг.
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Главна категория Протеинови концентрати
Други категории Протеини
За отслабване
За мускулен растеж
Суроватъчни протеини
Протеин изолат
Оферта за фитнес центрове
Фитнес подаръци
Многокомпонентни суроватъчни протеини
Подаръци за нея
Подаръци за него
Изграждане на мускулна маса
Диетични продукти

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Just Whey - GymBeam
Напишете своето собствено мнение

Вкус

Вашето мнение за:Just Whey - GymBeam
Вашата оценка

Обща оценка на продукта

93 %
93 %
Средна оценка от 1456 ревюта
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Обща оценка от потвърдени покупки

95 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

100 %
Този протеин е наистина качествен и вкусът му е уникален!

Намирате ли за полезно това ревю?

Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

20 %
Здравейте, Взех си протеина , който пиша коментар , метален шейкър ,ластици и два подсладителя.С две думи не съм доволен.Протеина се разтваря перфектно , но не се усеща вкуса почти(взех шоколад).Шейкара много ми харесва , но и той не е най добра изработка защото когато се затегне превърта края , който се върти.Ластиците са супер.Подсладителите - взех два - бял шоколад и обикновен.Белия има много слаб вкус и даже ... show full review

Намирате ли за полезно това ревю?

Маса в грамове Вкус Рейтинг Цена Специална цена В наличност
1000 g шоколадов шейк
(576) 
91%
54,95лв. 54,95лв.
в наличност
1000 g солен карамел
(274) 
89%
54,95лв. 54,95лв.
в наличност
1000 g неовкусено
(155) 
85%
54,95лв. 54,95лв.
в наличност
1000 g ванилов сладолед
(417) 
92%
54,95лв. 54,95лв.
в наличност
1000 g бял шоколад с кокос
(441) 
85%
54,95лв. 54,95лв.
в наличност
1000 g йогурт с боровинки
(145) 
81%
54,95лв. 54,95лв.
в наличност
2000 g шоколадов шейк
(576) 
91%
93,50лв. 93,50лв.
в наличност
2000 g солен карамел
(274) 
89%
93,50лв. 93,50лв.
в наличност
2000 g неовкусено
(155) 
85%
93,50лв. 93,50лв.
в наличност
2000 g ванилов сладолед
(417) 
92%
93,50лв. 93,50лв.
в наличност
2000 g бял шоколад с кокос
(441) 
85%
93,50лв. 93,50лв.
в наличност
2000 g йогурт с боровинки
(145) 
81%
93,50лв. 93,50лв.
в наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор
1. Въпрос:
Запитване
Запитване
Здравейте, може ли да попитам кога е най добре да се исползва и колко пъти във деня,благодаря предварително
Отговор
Този въпрос полезен ли е?
Отговор:
Запитване
Отговор:
Здравейте,

Приема на протеин зависи от Вашата фитнес цел, Вашите килограми, Вашият хранителен режим и начин на тренировка.

Съветваме Ви да прочетете тези 2 статии:

https://gymbeam.bg/blog/koga-i-kolko-proteini-da-priemate-za-postigane-na-maksimalni-rezultati/

https://gymbeam.bg/blog/kakvo-predstavlqva-bazalniqt-metabolizum-i-kak-se-izchislqva-bmr/

Поздрави!
Този въпрос полезен ли е?
2. Въпрос:
Използване на протеин
Използване на протеин
Може ли дете на 12 години да използва протеинът Just Whey?
Отговор
Този въпрос полезен ли е?
Отговор:
Използване на протеин
Отговор:
Здравейте,

Съветваме Ви да направите консултация с личният лекар на детето, тъй като освен суроватъчен протеин, Just Whey съдържа минерали, витамини, храносмилателни ензими в концентрации, които може да не са подходящи за детето.

Бихме Ви препоръчали протеин без допълнителни активни съставки (минерали, витамини, храносмилателни ензими) като True Whey - GymBeam - https://gymbeam.bg/protein-wpc-80-gymbeam.html .


Поздрави,
Екипът на GymBeam
Този въпрос полезен ли е?
3. Въпрос:
Билян
Билян
Здравейте, може ли да ми препоръчате протеин за покачване на мускулна маса, нещо с повече въглехидрати
Отговор
Този въпрос полезен ли е?
Отговор:
Билян
Отговор:
Здравейте,

За покачване на мускулна маса с повече въглехидрати Ви препоръчваме Гейнър True Gain - GymBeam - https://gymbeam.bg/gainer-true-gain-gymbeam.html .

Ако имате допълнителни въпроси, може да ни пишете на [email protected] .

Поздрави!
Този въпрос полезен ли е?
4. Въпрос:
Подсладители
Подсладители
Какво е съотношението сукралоза към стевиол гликозиди?
Отговор
Този въпрос полезен ли е?
Отговор:
Подсладители
Отговор:
Здравейте,

Точното съотношение/формула на основните съставки е търговска тайна.


Поздрави,
Екипът на GymBeam
Този въпрос полезен ли е?
5. Въпрос:
Анонимен
Анонимен
Защо не се препоръчва за бременни?
Отговор
Този въпрос полезен ли е?
Отговор:
Анонимен
Отговор:
Здравейте,

Бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с личният/лекуващ лекар преди да започнат прием на хранителни добавки, в това число витамини, минерали и аминокиселини. Добавките доставят хранителни вещества на тялото ви по различен начин от храната, тъй като те са концентрирани и може да са в по-големи от необходимите за Вас количества .

Поздрави,
Екипът на GymBeam
Този въпрос полезен ли е?

Артикули 1 до 5 от 20 общо

Страница