Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Синефрин 90 таб - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
91 %

Синефрин е един от най-продаваните фет бърнъри (изгарящ мазнините продукт), високо ефективен при понижаване на теглото. Стимулира термогенезата (възникването на топлина в организма), чрез което ускорява разхода на енергия и без физическо натоварване. Той е природен стимулант получен от цитрусови плодове, повишаващ базалния метаболизъм, който определя, колко калории изгаря тялото, докато е в покой. Подходящ за мъже и жени.

В наличност
Специална цена   11,35 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Синефрин: един от най-продаваните фет бърнъри, който ефективно изгаря мазнините и спомага отслабването

Синефрин е един от най-продаваните фет бърнъри на пазара и едновременно с това високо ефективно вещество при намаляване на теглото. Действа на принципа на стимулацията на термогенезата – създава топлина в организма, чрез което се повишава разхода на енергия и без физическо натоварване. По този начин тялото изразходва повече енергия, дори когато е в покой. Извлича се от цитрусови плодове и е един от най-продаваните фет бърнъри благодарение на своята ефективност, природна основа и изгодна цена.

  


Разбира се, ако комбинирате този фет бърнър с физическа дейност и балансиран хранителен режим, процеса на сваляне на тегло и изгаряне на мазнини ще се ускори.


   

Повишава базалния метаболизъм, който определя, колко калории изгаря тялото през деня, докато е в покой. Фет бърнърът Синефрин се нарежда сред стимулантите на природна основа. Действа на принципа на способността си да създава „чувство на хлад в тялото“ (синефрин влияе единствено на рецепторите – не чувствате физически студ), което кара тялото да произвежда повече топлина, тоест да изразходва повече енергия, която черпи от мазнините.

 

Синефрин и неговото действие

 • стимулира термогенезата
 • подпомага изгарянето на излишните мазнини
 • намалява теглото
 • ускорява и стимулира метаболизма, чрез което повишава разхода на енергия
 • понижава съхранението на мазнини

 

За кого е предназначен Синефрин?

Препоръчваме употребата на Синефрин на спортистите, но и на всички останали, които желаят да свалят излишните килограми.

  

Фет бърнърът Синефрин и неговите предимства:

 • подпомага бързото и ефективно сваляне на тегло
 • ефективно изгаря мазнините
 • има термогенен и липотропен ефект (трансформира мазнините в топлина не само, когато тялото е в покой, а и при физическа дейност)
 • сваляне на тегло без физическа дейност
 • понижаване на съхранението на мазнини
 • повишава разхода на енергия през деня
 • стимулиращ ефект

  

Действа ли Синефрин и без физически упражнения?

Разбира се, предположението за постигане на дълготрайно понижаване на теглото е движението, което води до повишаване на разхода на енергия. Синефрин обаче действа и без физическо натоварване. Комбинирайки го с правилен хранителен режим и движение и ще повишите ефективността на този фет бърнър, който повишава базалния метаболизъм и по време на движение извлича енергия от мазнините още по-бързо.

   

Синефрин

 

Какво твърдят изследванията?

Множество изследвания потвърдиха, че хранителните добавки съдържащи веществото синефрин наистина подпомагат изгарянето на мазнини. Също така няколко други изследвания доказват, че синефрин оказва значително влияние върху повишената термогенеза, и че е най-добрия заместител на ефедрина на природна основа.

 

Може ли Синефрин да се употребява дълготрайно?

Да, може. Обаче трябва да се има на предвид, че тялото постепенно свиква и ефекта намалява. Поради това се препоръчва след 6 седмици да се прекрати употребата 2 седмици. След този период е възможно този цикъл да се повтори при необходимост.

 

Съдържание

Синефрин (Citrus aurantium), микрокристалинна целулоза, разделящо вещество: магнезиев стеарат, сорбитол, калциев фосфат

 

Дозиране

Препоръчваме приема на 1-3 таблетки от продукта дневно, най-добре 30 минути преди физическа дейност. Възможно е да се комбинира с хранителни добавки на базата на карнитин или кофеин, но определено не преди сън, тъй като има стимулиращ ефект и би могъл да причини безсъние.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности

1 табл
Енергийна стойност 41 kJ / 1 kcal
Мазнини <10 mg
Въглехидрати 0,37 g
Протеини 15 mg
Citrus aurantlum 125 mg
   от който синефрин 10 mg
Мнения на клиенти

Синефрин 90 таб - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Синефрин 90 таб - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Синефрин 90 таб - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор