NATUSWEET Стевия

Стевия от производител NATUSWEET е категория, в която ще откриете продукти, съдържащи подсладители, които се използват при готвене и печене. Обикновено те съдържат стевиол глюкозиди, които се извличат от някои части на растението кендилийф (Stevia rebaudiana). То притежава естествен сладък вкус и може да се похвали с 200 до 300 пъти по-висока степен на сладост от захарта. Затова е достатъчно да използвате само малко количество, за да подсладите ястията си.

Още едно предимство е фактът, че стевията е подсладител без калории с нулев гликемичен индекс. Ако я използвате, като заместител на захарта, с лекота ще намалите приема си на енергия. Тези продукти са изключително популярни сред хората, които се опитват да отслабнат и да ядат по-малко захар. Ала те ще бъдат от полза и за онези, които искат да подслаждат храната си със здравословен подсладител. Продуктите идват под формата на прах, капки, таблетки и сироп.

Как да използвате стевия?

Подсладителите, които съдържат стевиол глюкозиди могат да се изполват за приготвянето на разнообразни здравословни ястия. Те служат за заместител на захарта, когато печете сладки десерти, а могат да се добавят и към овесени каши, йогурт или сирене котидж. Под формата на капки и разтворими таблетки можете да ги добавяте към чай, кафе или други напитки.

Искате ли да научите повече за стевията? Ако отговорът ви е да, тогава прочетете статията ни Стевия: 100% естествен подсладител с множество ползи за здравето.

Покажи още

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. GymBeam (2)
 2. NATUSWEET (2)
Опаковка (g)
 1. 200 g (1)
 2. 20 g (1)
цвят
 1. violet (2)
Текстура
 1. хранителни продукти (2)
Микс
 1. чист (2)
Правна категория на продукта
Продуктови етикети
 1. Vegan (2)
Цена
Филтриране по
Вегетариански (2)
Вегански (2)
Без глутен (2)
Без лактоза (2)
Био (2)
Без ГМО (2)
Без изкуствени подсладители (2)
Без пластмасови опаковки (2)
Без аспартам (2)
 1. Stevie Crystal Sweetener 1:1 - NATUSWEET
  Подсладител Stevie Crystal 1:1 200 g - NATUSWEET
  93%
  93 % (14)
  12,95лв.
 2. Stevia extract 97 % - NATUSWEET
  Екстракт от стевия 97% 20 g - NATUSWEET
  88%
  88 % (11)
  10,95лв.

2 продукти