Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Течен магнезий - NOW Foods

Производител: NOW Foods

Течният магнезий е източник на магнезий и други микроелементи под формата на естествен минерален концентрат. Дневната доза от продукта представлява 400 мг магнезий, който допринася за намаляване на умората и подпомага правилната функция на мускулите, електролитния баланс и синтеза на протеини.

Не е в наличност
Очаквана цена 33,50 лв.

Течен магнезий - естествен минерален концентрат със съдържание на магнезий и други микроелементи

Течният магнезий е течен източник на магнезий и други микроелементи. Той се получава от Голямото солено езеро в САЩ и се произвежда чрез патентован процес на изпарение на слънце. Той е изключителен поради факта, че запазва съдържанието си на 72 микроелемента в биологично достъпна йонна форма. Освен това благодарение на този процес се изпаряват цели 99 % от естествено намиращия се там натрий. 

 

Магнезият е полезен за електролитния баланс, правилното функциониране на мускулите, намаляване на умората и изтощението, както и за синтеза на протеини. Течният магнезий допринася за поддържане на здравето на костите и зъбите, както и за доброто състояние на психиката и правилния метаболизъм. В допълнение, той е подходящ и за вегани. 

 

Течният магнезий и неговите предимства

  • естествен минерален концентрат
  • съдържа 400 мг магнезий в една доза
  • запазва си съдържанието на 72 микроелемента
  • допринася за електролитния баланс
  • подпомага мускулната функция
  • намалява умората
  • допринася за поддържане на здравето на зъбите и костите
  • подходящ е за вегани 

 

Състав

Йонен минерален концентрат. 

 

Дозировка

Разклатете добре преди употреба. Този продукт е силно концентриран, без добавени вещества и има много силен вкус. Приемайте 1/4 чаена лъжичка (1,33 мл) три пъти дневно, смесена със сок или с храна, за да потиснете концентрирания минерален вкус.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1/4 чаена лъжичка (приблизително 1,33 мл)
Магнезий (от минерален концентрат)133 мг

 

Предупреждение

Продуктът е предназначен само за възрастни. Не надвишавайте препоръчителната дневна дозировка. Посъветвайте се със своя лекар, ако сте бременна / кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. След отваряне да се съхранява на тъмно и сухо място.

Мнения на клиенти

Течен магнезий - NOW Foods

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Течен магнезий - NOW Foods
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Течен магнезий - NOW Foods

Напишете въпрос
Напишете отговор