Björn Borg Тениски

Тениски от производител Björn Borg са фундаментална част от гардероба на всеки активен мъж. Те се различават по кройка и могат да бъдат с нормална кройка, да са полепнали по тялото, свободни, удобни, тесни или да са с ръкав под лакътя. Можете да изберете от различни видове материя, цветове, принтове и стилове, които да отговарят на предпочитанията ви. Това ще ви помогне да намерите перфектната дреха за тренировка във фитнеса, за бягане, колоездене, каране на кънки, планински преходи и други активности, които практикувате в свободното си време. Ала селекцията ни не предлага само спортни тениски, тъй като много от тях са модерни и стилни, което ги прави идеални за всекидневно носене. По този начин ще можете да покажете, че сте част от последователите на активния начин на живот дори и когато сте в университета.

 Покажи още

Какво можете да откриете в категорията с мъжки тениски?

  • Обикновени черни и бели тениски, които са важно допълнение към гардероба на всеки мъж, тъй като можете да посягате към тях по всяко време без да мислите прекалено много за цялостното си облекло. Те пасват идеално на всяко спортно облекло и са перфектни за всекидневно носене. С тях ще ви е удобно и когато си почивате. Освен това, множеството им употреби ги правят лесни за комбиниране с други дрехи.
  • Цветни тениски, които могат да се носят по време на спорт и в ежедневието и придават цвят на всяко обикновено облекло. Изборът на нюанс и на принт зависят изцяло от вас. Някои от тях разполагат с качулка, която не само предпазва главата ви от лошото време, но и ви помага да се изключите от заобикалящия ви свят, за да се фокусирате изцяло върху представянето си.
  • Блузите с дълъг ръкав от друга страна са идеални за спотни активности в студеното време. Те ще ви топлят приятно, а това ги прави идеалния основен кат по време на ски и практикуване на други зимни спортове. Някои от блузите са компресиращи, което е особено полезно по време на интензивни тренировки, когато целта ви е да постигнете възможно най-доброто си представяне. Направени са с цел да намалят вибрациите в мускулите, като в същото време подобряват циркулацията на кръвта. Това може да доведе до по-ефективно премахване на млечната киселина, което води до по-бързо възстановяване. В студеното време със сигурност ще можете да се възползвате от тениски с висока яка, които ще топлят врата ви. Съществуват и тениски MERINO, благодарение на които ще останете сухи дори и по време на най-интензивните тренировъчни сесии.
  • Широките тениски за фитнес набират популярност сред мъжете, тъй като имат удобно кройка. Могат да се носят във фитнеса и в свободното време, за да ви помогнат да се радвате на удобно и стилно облекло.

Ала ако все още не сте сигурни, кой вид материя за тениска е най-добрата за носене по време на различни активности, прочетете статията ни: Кое е най-доброто облекло за фитнеса и за бягане? Открийте свойствата на материите.

 Покажи по-малко
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.