Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

PROTOSTROL - Goldfield

Производител: Goldfield
Рейтинг:
68 %

Protostrol е естествен анаболен агент и първият в света естествен заместител на стероидите без допинг и странични ефекти. Тази патентована смес въздейства на клетките на молекулярното ниво и служи за оптимизиране и стимулиране на растежа на мускулна маса и нейното укрепване. Освен това продуктът помага за увеличаване на издръжливостта и ефективността, за по-добро усвояване на протеините и за по-добра оксигенация на мускулите. Подходящ е за всички видове спортове.

В наличност
Специална цена   98,50 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка 4.00 лв.

PROTOSTROL - естествен заместител на стероидите за стимулиране на растежа и укрепването на мускулната маса

Protostrol е естествен анаболен агент и заместител на стероидите без допинг и странични ефекти. Това е патентована смес, подпомагаща оптимизацията и стимулирането на растежа и укрепването на мускулите. Този мускулен оптимизатор действа така, както действат и анаболните стероиди - на молекулярно ниво на клетките. Не пропусна да се възползва от него и Ярослав Хорват (двукратен световен шампион, професионалист от IFBB). Активните съставки на PROTOSTROL са съставки от групата "естествени TRP агонисти" (преходен рецептор). Това активира йонните канали в мускулните клетки - температурните сензори се стимулират и дават импулси на нервната система, което съответно води до секреция на адреналин. В комбинация с високо протеинова диета, възниква "естествен" анаболен метаболизъм.

 

PROTOSTROL - GOLDFIELD

 
Предимствата на Protostrol

 • по-бърз растеж на мускулната маса
 • подобрява качеството на косата
 • цялостно увеличение на силата и издръжливостта
 • по-добро усвояване на протеините
 • по-добра оксигенация на мускулите и на вътрешните органи
 • тяло с видимо по-забележим релеф само две седмици след началото на приема
 • чувствате се много по-жизнени
 • при употребата му не е необходимо да се прави почивка - няма странични ефекти
 • подходящ е за всички видове спортове

 

Какво казват научните изследвания за Protostrol

Изследванията, направени в областта на силовите спортове, показват впечатляващи резултати. В проучване, проведено с две тестови групи силови спортисти, участват 216 души. Първата група се състои от 108 участници, които приемат дневно по една капсула Protostrol. Втората група получава капсула с неефективно плацебо. Всички участници консумират богата на протеини храна. В началото на проучването и 3 месеца по-късно се контролират описаните по-долу параметри. Критериите на проучването са: телесно тегло, мускулен растеж, увеличение на силата и издръжливостта, лично отношение на спортистите.

 

Резултати след 3 месеца:

 1. Средно увеличение на теглото с 7,4 kg.
 2. След две седмици при 94% от изследваните пациенти релефът на мускулите е видимо подобрен.
 3. С 28,4 % по-голяма сила и с 32,6 % по-добра издръжливост
 4. 97% от участниците са ентусиазирани от ефектите на Protostrol.

 

Състав

Phenacrosinol TM (активна съставка: комплекс от екстракт от транс-3-фенил-2-пропенал, пара-хидроксибензил от глюкозилиран Аскофилум нодозум и алил изотиоцианат от бял синап (Sinapis Albis) и канела (Cinnamomum verum), Аскофилум нодозум, силициев диоксид, стабилизатор: алгилова киселина), желатинова капсула, противослепващо вещество: силициев диоксид, цинков глюконат, пантотенова киселина, хром хлорид, пигмент от титанов диоксид. Phenacrosinol™ е силно анаболно вещество!

 

Дозировка

Приемайте 1 капсула дневно на закуска и 1 капсула на вечеря. В дни, в които тренирате, приемайте 1 капсула на закуска и 1 капсула 30 минути преди тренировка.

 

Таблица на хранителните стойности

Стойности:в 2 капсули
Phenacrosinol TM240 mg
Пантотенова киселина18 mg
Цинк20 mg
Хром120 mcg
Белтъчини196 mg
Въглехидрати48 mg
Мазнини4 mg
Енергийна стойност5 kJ/1,2 kcal

 

Предупреждение

Този продукт е предназначен за здрави възрастни хора. Ако приемате някакви лекарства, консултирайте употребата на този продукт с вашия лекар. Не го приемайте, ако сте бременна, искате да забременеете или кърмите. Ако забележите някакви нежелани реакции, престанете да приемате продукта или се посъветвайте с вашия лекар. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Храна със специално предназначение. Не е предназначена за деца! Не съдържа допингови вещества.

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина, внимателно запечатан! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Производителят, вносителят и дистрибуторът не носят отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или неправилно съхранение. Продуктът е обработен в съоръжения, в които може също да се обработват мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

PROTOSTROL - Goldfield

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:PROTOSTROL - Goldfield
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

PROTOSTROL - Goldfield

Напишете въпрос
Напишете отговор