Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Бяла кърпa за фитнес - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
100 %

Бяла кърпа за фитнес или упражнения е направена от 100% памук и е приятна за кожата. Тя е силно абсорбираща, има дълъг живот, антистатични и антибактериални свойства. Също така е подходяща за чувствителната кожа. Тази кърпа с размер 50х90 см не е само за отстраняване на потта от лицето, но служи и като подложка при упражнения.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО Очаква се: 14.08.2020
Очаквана цена 12,90 лв.

Бяла 100% памучна кърпа с чудесни функции

Бялата кърпа за упражнения е изработена от фин 100% памук, който е мек на допир. Естественото памучно влакно на тази кърпа се отличава със своята абсорбция, антистатични и антибактериални свойства. Тази кърпа, 50x90 см, има отлични свойства, дори без използването на никакви химически съставки. Подходяща е при алергии, тъй като не предизвиква алергични реакции или при чувствителна кожа.

 

Бяла кърпa за фитнес - GymBeam

 

Не е нужно да напомняте на никого, колко е важна фитнес кърпата. Тя е необходима част от принадлежностите на всеки спортист, а във фитнес залата е от още по-голяма необходимост. Ако имате по лицето си пот, това е добър знак, но е чудесно, ако имате с какво да я попиете. Тя също така може да служи при най-различни упражнения за корема като поставка под краката, или по време на тренировка като я поставите под себе си, за да не притеснявате другите трениращи. Да не разполагате с кърпа за упражнения днес е чиста faux pas или просто неудобна ситуация. Но вече няма да бъдете поставени в неудобно положение, в което някой във фитнеса Ви пита: ''Къде ти е кърпата?''

 

Фитнес кърпа и нейните предимства

  • Изработена от 100% памук
  • има антистатични свойства
  • има антибактериални свойства
  • бързо съхнеща
  • силно абсорбираща
  • мека и приятна за кожата
  • Има дълъг експлоатационен живот

 

Бяла кърпa за фитнес - GymBeam

 

Пране и поддържка на кърпата?

Кърпата се пере на 40 ° С с перилен препарат за цветно или бяло бельо, не препоръчваме използването на омекотители, защото те намаляват абсорбцията кърпите. Можете да я изсушите в сушилня до 60 ° C , а ако искате да я изгладите, което не е нужно, на температура до 150 ° C. Не я избелвайте и избягвайте химическо чистене.

Мнения на клиенти

Бяла кърпa за фитнес - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Бяла кърпa за фитнес - GymBeam
Вашата оценка
Правна категория на продукта
аксесоари
Сезонност
целогодишно
EAN
8588007275857
HS код
63026000
Нетно тегло
0.00 кг.
Брутно тегло
0.24 кг.
Дължина
27.00 cm
Ширина
3.00 cm
Височина
27.00 cm
Главна категория
Въпроси от клиенти

Бяла кърпa за фитнес - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор