Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Бандажи за лакти Press - GymBeam

Производител: GymBeam

Бандажите за лакти Press са класически бинт-бандажи за лакти, които перфектно фиксират и защитават лакътя по време на тренировка. В същото време те служат и като превенция срещу нараняванията и като инструмент за ускоряване на рехабилитационните процеси. Изработени са от устойчив, но еластичен материал, който лесно се адаптира към ръката ви. На края на бандажа има велкро за още по-добро закопчаване.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО Очаква се: 10.12.2020
Очаквана цена 19,50 лв.

Бандажи за лакти Press - защитете лактите си с класически бинт-бандажи, изработени от устойчив еластичен материал 

Бандажите за лакти Press са класически “old school” бинт-бандажи, които се използват за фиксиране и защита на лактите по време на тежки тренировки. Те също така са подходящи и за ускоряване на рехабилитационните процеси, а също и като превенция срещу наранявания. Изработени са от висококачествен и устойчив материал, който е едновременно гъвкав и еластичен, лесно се адаптира към ръката и осигурява максимален комфорт. На края на бандажа има велкро за още по-добро закопчаване. Ширината на бандажа е 8 cm. Опаковката съдържа 2 броя бандажи.

 

Материал

Полиестер + еластични ленти

Мнения на клиенти

Бандажи за лакти Press - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Бандажи за лакти Press - GymBeam
Вашата оценка
Дистрибутор
28
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
8586022211508
Брой на палет
20 бр.
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Бандажи за лакти Press - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор