BeastPink Други хранителни добавки

Други хранителни добавки от производител BeastPink е категория комплексни продукти, които предлагат различни начини да се погрижите за цялостното си здравословно състояние.

Те включват храносмилателни ензими и пробиотицикоито служат като храна за полезните живи бактерии в червата. Така те се грижат за здравето на чревната флора и са важни за поддържане на оптимално храносмилане, цялостна издръжливост и по-добро абсорбиране на хранителните вещества.

Тук ще откриете също и растителни добавкикоито съдържат адаптогени, антиоксиданти и растителни екстракти. Ефектите от тях ще ви бъдат от полза през дълги и натоварени дни, в които трябва да се справяте с умствен или физически стрес. Основната им цел е да повишават издръжливостта и баланса на тялото и да подпомогнат цялостната му жизненост.

Заслужава си да споменем и добавките за по-добър сън, тъй като именно сънят играе много важна роля за цялостното ни здраве. Той помага да се поддържат много биологични процеси, като нормално функциониране на мозъка и на защитните сили на тялото. Качеството на съня играе важна роля и в случаите, в които искате да отслабнете или да качите мускулна маса. Недостигът му може да наруши някои биологични процеси и да ви създаде проблеми в дългосрочен план.

Хранителните добавки са един от начините да подпомогнете съня си, тъй като те помагат на тялото да се отпусне и да се освободи от стреса. Сред най-популярните продукти е Мелатонин, който помага да се намали времето, което ви отнема да заспите. Освен това, той намалява субективното усещане за умора след дълъг полет през различни часови зони, познат още и като джет лег. Други добавки, които ефективно подпомагат заспиването са GABA и Ашваганда.

Категорията Други хранителни добавки съдържа също и продукти, които се борят с крампите. Те могат да се появят при прекалено натоварване на конкретен мускул или цяла мускулна група, като резултат от сериозни тренировки. Ала неприятните схващания могат да се появяват и докато сте в покой, например по време на сън. Причините за тях се свързват с липсата на магнезийа различни форми на този минерал можете да намерите в категорията.

Следват добавките, които се грижат за здравето на косата, кожата и ноктите. Тези са особено полезни за дамите, които искат максимално да се погрижат за външния си вид. Подкатегорията Други хранителни добавки ще им предложи продукти, които съдържат витамини, минерали и други активни съставки. Те влияят на качеството на косата, ноктите и кожата и такъв примерен продукт е Pink Beauty.

Асортиментът от продукти за коса, кожа и нокти е допълнително обогатен с добавки, съдържащи Коензим Q10, който помага на митохондрията да произведе енергия, като в същото време функционира, като антиоксидант, който е полезен и за господата.

Тук можете да откриете и подкатегория под името Ноотропици и мозъчни стимуланти. В нея ще намерите продукти, съдържащи растителни екстракти, които могат да подобрят издръжливостта на тялото срещу външни фактори, като стрес. Освен това те допринасят за по-добрата концентрация и бдителност. Пример за такива продукти са DMAE, Родиола Розеа и L-Теанин.

Следва подкатегория, посветена на любителите на гейминга. Тя съдържа продукти, създадени специално, за да удовлетворят нуждите на електронните спортисти, както и на любителите на видео игрите. Тук говорим за смеси, които могат да подобрят концентрацията и рефлексите и доставят необходимата енергия за продължителни онлайн активности. Съставките на тези смеси не могат да минат без Кофеин, който ще ви зареди с енергия, както и Таурин, който е обичайна съставка в енергийните напитки. Разбира се, продуктите са обогатени и с витамини и минерали.

Категорията Други хранителни добавки включва също и подкатегорията, в която ще откриете продукти за черния дроб, който е жизненоважен орган в човешкото тяло. Тук можете да откриете продукти с функционални съставки под формата на холин, който допринася за поддържането на оптимално функциониране на черния дроб. В продуктите от тази подкатегория ще откриете и бял трън, който е популярен сред хората, които искат да подпомогнат максимално този незаменим орган. Ала ако нямате никаква представа, който е подходящият за вас продукт, перфектното решение може да бъде Liver Support под формата на капсули с комплексни съставки.

Това ще ви помогне и при избора на добавки против стареене, които са един отличен начин да се погрижите за цялостната си жизненост. Пример за такъв продукт е Кверцетин под формата на практични капсули, който се нарежда сред най-мощните антиоксиданти. Те са способни да предпазят клетките от оксидативен стрес и така да помогнат за намаляване действието на вредните вещества, които оказват негативен ефект върху тялото.

Ако искате максимално да се погрижите за функционирането на тялото си, можете да изберете Други специални хранителни добавки. В тази подкатегория ще откриете продукти, които съдържат растителни екстракти под формата на капсули, таблетки или на прах за подпомагане на цялостната жизненост

Не бива да забравяме и за гъбите и най-вече за техните екстракти под различна форма. Те съдържат голямо количество биоактивни съставки и подлежат на подробни изследвания по повод потенциалния им ефект върху човешкото тяло. Някои от тях се нареждат сред суперхраните и често са част от здравословния начин на живот. Чудесен пример е БИО Рейши на прах, който съдържа голямо количество фибри. Ала по-често хората се обръщат към гъбите с цел да възвърнат цялостния баланс в тялото си или ги използват, като заместители на кафето. Пример за такъв продукт е херициум.

Изберете от широката гама други хранителни добавки и изпитайте сами тяхната магия.

Покажи още

11 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Категория
Производител:
 1. GymBeam (126)
 2. NOW Foods (67)
 3. OstroVit (26)
 4. BeastPink (11)
 5. ActivLab (9)
 6. Purasana (8)
 7. VanaVita (6)
 8. Science in Sport (4)
 9. Applied Nutrition (4)
 10. G Fuel (3)
 11. XBEAM (3)
 12. Wolfberry (3)
 13. Nutrend (3)
 14. Reflex Nutrition (2)
 15. Optimum Nutrition (2)
 16. X-Gamer (2)
 17. Goldfield (2)
 18. Ghost (1)
 19. The Protein Works (1)
 20. GYMQUEEN (1)
Вкус
 1. горски плод (1)
 2. грозде (1)
 3. манго с портокал (1)
 4. ягодова лимонада (1)
 5. горски плодове (1)
 6. starfruit papaya cherry (1)
Опаковка (g)
 1. 240 g (1)
Опаковка (ml)
 1. 20 x 60 ml (1)
 2. 60 ml (1)
Available for SDD
 1. Yes (1)
цвят
 1. lilac (3)
Капсули
 1. 90 капс (6)
 2. 120 капс (2)
 3. 60 капс (1)
Текстура
 1. капсули (9)
 2. на прах (1)
 3. течност (1)
Микс
 1. смес (11)
Продуктови етикети
 1. UA / RU GREAT DEAL (2)
 2. RO GREAT DEAL (2)
 3. SK GREAT DEAL (1)
 4. CZ GREAT DEAL (1)
 5. HU GREAT DEAL (1)
 6. HR GREAT DEAL (1)
 7. BG GREAT DEAL (1)
 8. SI GREAT DEAL (1)
 9. PL GREAT DEAL (1)
 10. GR GREAT DEAL (1)
 11. IT GREAT DEAL (1)
 12. 20% (1)
 13. BURNERS 45% (1)
Цена
Филтриране по
Вегетариански (2)
Вегански (11)
Без глутен (10)
Без лактоза (9)
Био (10)
Без ГМО (11)
Без изкуствени подсладители (8)
Без пластмасови опаковки (11)
Без аспартам (11)
 1. Colla Pink - BeastPink
  Colla Pink - BeastPink
  92%
  92 % (562)
  20,50лв.
 2. Appetite Control - BeastPink
  Appetite Control - BeastPink
  85%
  85 % (66)
  15,95лв.
 3. Колаген Marine Beauty – BeastPink
  Колаген Marine Beauty – BeastPink
  95%
  95 % (51)
  22,95лв.
 4. Collagen Beauty Shot - BeastPink
  Collagen Beauty Shot - BeastPink
  91%
  91 % (31)
  3,50лв.
 5. Pink Beauty Gummies - BeastPink
  Pink Beauty Gummies - BeastPink + подаръци
  85%
  85 % (4)
  28,50лв.
 6. Витамини за коса Glowy Hair - BeastPink
  Витамини за коса Glowy Hair - BeastPink
  95%
  95 % (11)
  27,95лв.
 7. Pink Omega - BeastPink
  Pink Omega - BeastPink
  73%
  73 % (3)
  16,95лв.
 8. Probio Pink - BeastPink
  Probio Pink - BeastPink
  93%
  93 % (4)
  42,50лв.
 9. Pink Calm - BeastPink
  Pink Calm - BeastPink
  96%
  96 % (12)
  19,50лв.
 10. Glowy Skin - BeastPink
  Glowy Skin - BeastPink
  100%
  100 % (1)
  41,95лв.
 11. Pink Beauty - BeastPink
  Pink Beauty - BeastPink
  80%
  80 % (2)
  31,95лв.

11 продукти