Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 750мг - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
91 %

HMB е хранителна добавка, метаболит на една от най-важните аминокиселини - левцин, който спомага за растежа и поддържането на мускулната маса. HMB има анаболен и анти- катаболитен ефект, предпазва мускулната маса, стимулира мускулния растеж и сила, както и регенерация, повишава издръжливостта и спомага за изгарянето на мазнините. Подходящ е за всеки тип спорт.

В наличност
Специална цена   27,97 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

HMB - спомага за адаптиране към физическото натоварване и подобрява спортните постижения.

HMB или β-хидрокси-β-метилбутират е разклонен верижен аминокиселинен-левцинов метаболит. Въпреки че това прекалено химическо наименование не е много привлекателно, то е от естествен произход. Той се образува в мускулната клетка като произтичащ продукт от разпадането на една от най-важните аминокиселини - левцин. Тази аминокиселина се счита за най-мощната антикатаболна аминокиселина в спортното хранене, което ограничава образуването на катаболитния хормон кортизол.

 

Основната функция и свойства на левцин е увеличаването на анаболизма. HMB е хранителна добавка, която помага да се адаптира човешкото тяло към повишено физическо натоварване. Ето защо е идеално допълнение към всеки спортист и спортисти с висока интензивност на тренировки, които могат да причинят мускулни болки на редовни интервали. Той е един от относително често изследваните хранителни добавки, които подобно на креатина подобряват спортните резултати.

  HMB 750мг - GymBeam

 

Как може да ви помогне HMB?

Мускулите често се унищожават след тежка тренировка, която причинява разграждането на мускулните влакна. HMB, метаболитът на левцин, помага да се предотврати разграждането на протеините и катаболизма. Повишеният прием на протеини и аминокиселини след тренировка ще помогне да се заменят загубените протеини и да се изградят други. Въпреки това, HMB сигнализира на мускулните клетки за да запазят сегашните мускули, и стова поддържа растежа на мускулна маса, по-бързо развитие на мускулите и регенерация. HMB води до натрупване на мускулна маса, мускулна сила и устойчивост.

   

Ефекти на HMB от Gym Beam

 • намалява увреждането на мускулните клетки, има антикатаболитни ефекти
 • намалява времето за възстановяване и ускорява регенерирането
 • насърчава растежа на мускулна маса и сила, има анаболни ефекти
 • помага да се адаптира човешкото тяло към повишена физическа активност
 • подобрява издръжливостта по време на тренировка за издръжливост
 • помага за намаляване на телесните мазнини
 • предотвратява загубата на мускулна маса и предпазва мускулите
 • понижава кръвното налягане
 • спомага за поддържането на положителен азотен баланс
 • насърчава защитата на тялото срещу стрес и напрежение
 • регулира нивата на холестерола

  

За кого е предназначено HMB?

HMB от Gym Beam е подходяща хранителна добавка за спортисти, които участват в тренировки с висока интензивност, които причиняват мускулна болка на редовни интервали от време. Те са идеални и за тези, които се занимават със спорт като бодибилдинг, културизъм, cross fit, гимнастика, футбол и спортове за издръжливост.

 

Състав

β-хидрокси-β-метилбутират (1 капсула съдържа 750 мг)

 

Дозиране

Препоръчваме да се консумират 3 g (4 капсули) на ден, или едновременно (веднага след тренировка) или разделени на две дози през деня, най-често 30 до 60 минути преди тренировка и втората доза непосредствено след процедурата. За културисти, тежащи повече от 100 кг, дневната доза е между 5-6 грама.

С какво да комбинираме HMB?

Много добра е комбинация от HMB и глутамин, което е аминокиселина със силен анти-катаболитен ефект. Тази комбинация има отлични защитни свойства за натоварени мускули. Въпреки това, той често се комбинира с креатин, който е особено подходящ за обемни тренировки.

 

Таблица на хранителни стойности

Хранителни стойности1доза (4 таблети)
HMB (β-хидрокси-β-метилбутират) 3 г
Мнения на клиенти

HMB 750мг - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:HMB 750мг - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

HMB 750мг - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор