Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 750мг - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
91 %

HMB 750 mg е метаболит на левцина, който е най-важната аминокиселина в BCAA. Създава се при разграждането на левцина и чрез допълване на HMB можете да стимулирате синтеза на протеини. Това са важен материал за растежа и поддържането на мускулната тъкан.

В наличност
Специална цена   27,97 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

HMB 750 mg - активен левцинов метаболит, който възпрепятства разграждането на мускулатурата

HMB 750 mg или β-хидрокси-β-метилбутират, е метаболит на аминокиселината левцин, който е най-важната аминокиселина в BCAA. Произвежда се в мускулни клетки по време на разграждането на левцина и е подходяща добавка за стимулиране на протеиновия синтез, което е важен процес за образуването на белтъчини.

 

При тренировка мускулите претърпяват наранявания и тялото се нуждае от протеини, за да възстанови структурата им. Протеините са основният градивен елемент на мускулната тъкан и чрез подпомагане на синтеза на белтъчини се осигурява снабдяване с белтъчини за растеж и поддържане на мускулната маса. Поради въздействието на HMB върху синтеза на протеини, този продукт е класифициран като хранителна добавка с анаболен ефект. HMB съдържа 150 капсули, с една доза приемате 3 g HMB.

 

HMB 750 mg- GymBeam

 

HMB 750 mg и неговите предимства

  • активен метаболит на левцина
  • полезен при синтеза на протеини
  • съдържа 3 g HMB в една доза
  • съдържа 37 дози в една опаковка

 

Състав

β-хидрокси-β-метилбутират (1 капсула съдържа 750 mg)

 

Дозировка

Препоръчваме да консумирате 3 g (4 капсули) на ден, наведнъж (веднага след тренировка) или разделени на две дози през деня, в идеалния случай 30 до 60 минути преди физическо натоварване и втората доза веднага след тренировка. За културисти с тегло над 100 кг дневната доза е между 5-6 g.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (4 табл.)
HMB (β-хидрокси-β-метилбутират)3 g
Мнения на клиенти

HMB 750мг - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:HMB 750мг - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

HMB 750мг - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор