Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

Рейтинг:
81 % of 100
81% (17)
Производител: GymBeam

Tri-Creatine Malate е нова уникална форма на креатин, която повишава силата, издръжливостта, мускулната маса, подпомага растежа й и ускорява възстановяването. Към креатина е добавена молекула на ябълчна киселина, която осигурява по-добро усвояване и ефективност на креатина. Тази форма креатин не предизвиква стомашни смущения и е още по-ефективна върху цикъла АТР.  Внимание! Неовкусеният креатин малат е горчив на вкус.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 21,95лв.

100% Tri-Creatine Malate е уникална форма на креатин, която ефективно повишава силата, мускулната маса, и ускорява възстановяването

Tri-Creatine Malate е нова уникална форма на креатин, която ефективно увеличава експлозивната сила и мускулната маса и съкращава времето необходимо за възстановяване между тренировки чрез възобновяването на нивото на АТР: енергията, от която се нуждае тялото при мускулни контракции. [1] Три-креатин малат е съединение направено от три креатин молекули и една молекула на ябълчна киселина. В стомаха това съединение се разпада и се отделя чист креатин и ябълчна киселина, които се усвояват мигновено. Ябълчната киселина подпомага създаването на енергия, която е необходима за нормалната функция на мускулите, и подпомага създаването на АТР. Освен това подобрява времето необходимо за усвояване и ефективността на дозата. Това води до повишаване на силата, издръжливостта и мускулната маса. [3] [4]

 Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

 

Три-креатин малат е идеалният вариант креатин за културисти, както и за тези, занимаващи се със силови спортове и спортове за издръжливост. Креатинът естествено се намира в мускулите и е значим поради енергийните процеси и химически реакции, които водят до мускулни контракции на клетъчно ниво. [5]  И въпреки че организма ни е способен да синтезира креатин чрез реакция на глицин и агинин, за спортистите това количество може да бъде недостатъчно.

  

В сравнение с креатин монохидрат, три-креатин малат възпрепятства стомашните смущения и въздейства по-ефективно върху цикълаATP. Солта на креатина не задържа вода като в случая на креатин монохидрата, тъй като не съдържа молекули вода. Затова хидратацията и растежа на обема се извършват изцяло в мускулните клетки и не я стомаха, благодарение на което се отстранява и неприятното подуване. [2] Тези, които вече са изпробвали три-креатин малат, потвърждават повишаването на издръжливостта и ускоряването на възстановяването след интензивна тренировка.

   

Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam

 

Tri-Creatine Malate и неговите предимства

  • 100% Tri-Creatine Malate
  • повишава силата и издръжливостта
  • подпомага растежа на мускулна маса
  • ускорява възстановяването
  • повишава създаването на АТР
  • усвоява се много бързо
  • не задържа вода
  • не причинява подуване 

  

Съдържание

100% Три-креатин малат

 

Дозиране

Смесете 1 доза (3 грама) с 200 мл вода или сок. Вземайте веднъж дневно.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойностив 100 g
Три-креатин малат 100 g

   

Предупреждение

Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Съхранявайте на сухо при температури до 25°C. Пазете от студ и пряка слънчева светлина. Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Съхранявайте далеч от достъп на деца. Производителят не носи отговорност за щети възникнали при неправилна употреба или складиране. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Съдържа млечни продукти.

Предупреждение за алергици: Може да съдържа следи от мляко, соя, яйца и орехи.

детайли за продукта
Главна категория Креатин
Без изкуствени подсладители да
Без ГМО да
Без пластмасови опаковки не
Брутно тегло 0.53 кг.
EAN 8588006485868
Дължина 18.50 см
Ширина 5.00 см
Височина 26.00 см
Главна категория Креатин

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Креатин Tri-Creatine Malate - GymBeam
Вашата оценка
Опаковка Príchuť Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор