Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Предтренировъчен продукт The Shadow 270 g - JNX

Производител: JNX
Рейтинг:
75 %

The Shadow е нов предтренировъчен стимулант, предназначен за напреднали и опитни ползватели. Той съдържа редица силни стимуланти като кофеин, L-цитрулин, бета аланин и таурин, които гарантират интензивен прилив на енергия, повишена устойчивост към умора и незабавно съсредоточаване. Само една доза от продукта ще ви превключи в тренировъчен режим.

Не е в наличност

The Shadow: маниашки предтренировъчен стимулант и за напреднали ползватели на стимуланти

The Shadow е нов предтренировъчен стимулант, който е създаден за напреднали и опитни ползватели на стимуланти. Случвало ли ви се е да опитате предтренировъчен стимулант и да останете разочаровани от резултата? The Shadow никога няма да ви разочарова! Той съдържа редица силни стимуланти, които гарантират интензивен прилив на енергия, повишена устойчивост към умора и незабавно съсредоточаване. Само една доза от тази предтренировъчна формула ще ви превключи в тренировъчен режим. Благодарение на Shadow-X ще стигнете по-далеч, отколкото когато и да било досега!

 

Предтренировъчен продукт The Shadow 270 g - JNX

 

Ключовите съставки на The Shadow

  • Еуфорична енергия: цели 350 mg кофеин в 1 доза, които ще изстрелят напред и ветераните в употребата на предтренировъчни стимуланти и ще ги накарат да почувстват страхотен прилив на енергия
  • Екстремно напомпване: 2 g L-цитрулин и 600 mg безводен бета аланин ще напомпат мускулите ви директно пред очите ви
  • Без повече умора: Силна доза бета аланин, L-левцин и таурин, която означава, че можете да тренирате по-твърдо за по-дълго време!
  • Вкус и разтворимост: Магически вкус на горски плодове, който моментално ще ви спечели. Освен това лесно се разтваря във вода с помощта на шейкър.
 

Предимствата на The Shadow:

  • изключително ефективен предтренировъчен стимулант
  • ще ви даде максимална енергия и за най-натоварващата тренировка
  • гарантира максимално съсредоточаване
  • отличен вкус
  • съдържа L-цитрулин, бета аланин, L-левцин и таурин
  • не съдържа креатин

 

The Shadow Fruit Punch

 

Състав

Естествени и изкуствени аромати, лимонена киселина, ябълчена киселина, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, калиев ацесулфам, FD и C Red No.3.

 

Дозировка

Разтворете една доза (една лъжичка) в 200 - 300 ml студена вода, 15-30 минути преди тренировка. Разклатете преди употреба.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (9 g)
Калории5 kcal
Въглехидрати1 g
Мазнини0 g
Белтъчини0 g
Витамин B6450 mcg
Витамин B128 mcg
Фолиева киселина250 mcg
Muscle Power Matrix3750 mg
Бета аланин2000 mg
Таурин1000 mg
L-левцин750 mg
Muscle Pump Fusion2600 mg
L-цитрулин2000 mg
Бетаин анхидрид600 mg
Mental Focus Mind Lock855 mg
Кофеин анхидрид350 mg
L-тирозин500 mg
Екстракт от маслинови листа (40% олеуропеин)5 mg

 

Предупреждение

Този продукт е предназначен за употреба само от здрави възрастни хора на възраст над 18 години. Той не е предназначен за лица с предшестващи здравословни проблеми, както и за такива, които са приемали каквито и да е лекарства, за малки деца до 18-годишна възраст, за бременни жени и кърмачки или за лица с чувствителност към кофеин хора или бета аланин. Ако по време на употребата на този продукт възникнат странични реакции, престанете да го приемате и се свържете с вашия лекар. Не приемайте продукта с кафе, алкохол или стимуланти от други източници. За да предотвратите безсъние, не приемайте 4 часа преди лягане. Може да изпитате краткосрочно раздразнение на кожата, което е безвредно. Продуктът се произвежда в съоръжение, преработващо мляко и соеви съставки. Не използвайте, ако предпазното капаче е повредено или липсва. Да се съхранява на хладно и сухо място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Мнения на клиенти

Предтренировъчен продукт The Shadow 270 g - JNX

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Предтренировъчен продукт The Shadow 270 g - JNX
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Предтренировъчен продукт The Shadow 270 g - JNX

Напишете въпрос
Напишете отговор