Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Шейкър Черен мултипарт 600 мл - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
95 %

Шейкър Черен има вместимост 600 мл, състои се от три части – част за смесване на добавки на прах, приставка за капсули и таблетки и трета част за прахчета. Той е с класическо затваряне и има вътрешен филтър, който перфектно размесва всички Ваши любими добавки. Изработен е качествено и практично - можете да отделите всички хранителни добавки, от които се нуждаете през целия ден. Изработен е от висококачествена пластмаса без BPA и DEHP.

В наличност
Специална цена   12,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Шейкер Черен мултипарт: практичен мултифункционален шейкър с вместимост 600 ml, състои се от 3 части за добавка за прахчета, таблетки и капсули

Черен Шейкър GymBeam е с вместимост 600 мл и се състои от три части. Първата част се използва за смесване на хранителни добавки на прах и течности като протеини, аминокиселини, предтренингови стимуланти и креатини. Втората част е разделена на няколко практични части, където можете да отделите своите таблетки и капсули. Третата част ще ви служи за хранителни добавки на прах като BCAA, глутамин или протеин, които може да приемете по-късно. Този шейкър има класическо затваряне и вътрешен филтър, който спомага за перфектното размесване на Вашите любими добавки.

Нашият три-частов шейкър е изработен качествено и много практично - можете да го използвате в движение или в него да съхраните всички хранителни добавки, от които се нуждаете през целия ден. Той е изработен от висококачествен полипропилен РР, който не съдържа BPA и DEHP пластмаса. Той е устойчив срещу счупване и може безопасно да се използва в съдомиялна машина, микровълнова фурна или хладилник.

 

Шейкър Черен мултипарт 600 мл - GymBeam

 

Шейкър Черен мултипарт и неговите предимства

  • идеален за смесване на всички разтворими хранителни добавки
  • има обем 600 мл
  • не тече, капакът се завива
  • филтър с конусовидна форма, за да не се образуват бучки
  • скала в милилитри (мл) и унции (oz)
  • изработен от висококачествен полипропилен PP
  • устойчив срещу счупване, безопасен за употреба в съдомиялна машина, микровълнова печка и хладилник
  • не съдържа BPA и DEHP, изработен е от нетоксична пластмаса
  • съответства на хранителните разпоредби
  • има няколко части: приставка за таблетки и за добавки на прах

 

Употреба

Сипете необходимото количество хранителна добавка, протеинов прах, креатин на прах или други предтренингови продукти. След това добавете вода, мляко, сок, или изцеден плодов сок, затворете добре и разбъркайте, докато прахът се разтвори. Благодарение на вътрешния филтър прахобразната съставка се разтваря бързо и след няколко секунди можете да консумирате любимата си напитка. След употреба изплакнете обилно с топла вода и оставете да съхне.

Мнения на клиенти

Шейкър Черен мултипарт 600 мл - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Шейкър Черен мултипарт 600 мл - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Шейкър Черен мултипарт 600 мл - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор