Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Шейкър Sportmixer Black White 760 ml - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
63 %

Шейкърът Sportmixer Black с обем от 760 ml е изработен от качествена пластмаса, която не съдържа ВРА (бисфенол А) нито фталати. Съчетава елегантния дизайн, иновацията и многостранността на спортната бутилка и шейкъра в едно. Благодарение на теленото топче разбърква протеинови напитки и хранителни добавки, но е подходящ и за плодови фрешове и вода. Този дизайнерски продукт е не само красив, но и максимално практичен и проектиран за удобно държане.

В наличност
Специална цена   6,40 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Sportmixer – дългоочакван практичен шейкър с обем от 760 ml, който ще стане част от активния ви начин на живот

Шейкърът Sportmixer Black с обем от 760 ml е изработен от качествена пластмаса, която не съдържа ВРА (бисфенол А) нито фталати. Благодарение на теленото топче лесно ще разбиете протеиновата напитка или която и да е друга хранителна добавка на прах. Подходящ е също така за смутита, плодови фрешове и обикновена вода, поради което ще го оценят както спортистите, така и неспортистите. Капачката е против протичане. Бутилката има достатъчно широко гърло, благодарение на което лесно се изплаква и измива с гъба.

Шейкърът Sportmixer е проектиран с голяма доза стил, иновация и многостранност. Затова ще стане любима част от вашия активен и взискателен начин на живот. Кажете сбогом на бучките в протеиновите шейкове и се радвайте на идеално гладката консистенция на вашите напитки. Нашата система използва телено топче, което разбива на гладка смес всяка напитка на прах. Капачката е изненадващо практична и ще се чудите, как сте могли да живеете без нея досега. Завъртете горната част на бутилката, натиснете капачката и можете и кълбета да правите. Няма да изтече нито капка.

Шейкърът Sportmixer и неговите предимства

  • практичен обем от 760 ml
  • капачка против протичане
  • идеално разбива всяка напитка
  • лесен за почистване
  • има гумирана дръжка
  • има широко гърло
  • изработен от качествена пластмаса, която не съдържа ВРА нито фталати
Мнения на клиенти

Шейкър Sportmixer Black White 760 ml - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Шейкър Sportmixer Black White 760 ml - GymBeam
Вашата оценка
Правна категория на продукта
аксесоари
Сезонност
целогодишно
EAN
8588007570808
HS код
39249000
Брутно тегло
0.16 кг.
Дължина
25.00 cm
Ширина
8.00 cm
Височина
8.00 cm
Главна категория
Въпроси от клиенти

Шейкър Sportmixer Black White 760 ml - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор