GYMQUEEN Протеини за жени

Протеини за жени от производител GYMQUEEN са концентрирани източници на протеини, които могат да ви помогнат с лекота да си набавите този толкова важен макронутриент. Жените би трябвало, в зависимост от индивидуалното им ниво на дневна активност, да приемат около 1.2 - 2 гр протеини за килограм телесно тегло на ден.

Тези хранителни добавки са отличен начин да направите по-лесен оптималния си дневен прием на протеини. Те са много полезни в случаите, в които храната, която консумирате в рамките на деня не успява да ви набави достатъчно количество протеини. Тези продукти са идеални за приготвяне на бързи закуски, напитки след тренировки и ви помагат да възстановите мускулните фибри, които се разкъсват по време на изтощителни физически тренировки. Освен, че подпомага силата и растежа на мускулните тъкани, добавянето на протеин към храната, която си приготвяне, допринася за нейната хранителна комплексност и ви засища.

 Покажи още

Основните компоненти в протеините на прах, създадени специално за жени не са много по-различни от тези в обикновените протеини. Разликата ще откриете в допълнителните съставки, които са разпространени сред дамите. Те могат да варират от фет бърнъри до витамини и минерали, които да се погрижат за качеството на вашата коса, кожа и нокти и да подпомогнат цялостния ви външен вид. Много често тези протеини съдържат по-малко количество мазнини и захар, което е особено полезно за жени, които искат да отслабнат. Типичен продукт в тази категория е протеинът Yum Yum Whey.

За кого са предназначени тези протеини?

  • За жени, които искат да повишат приема си на протеини. 
  • За жени атлети, които искат да увеличат мускулната си маса. 
  • За жени, които следват определена диета и търсят храни, които ще ги държат сити за по-дълго и ще удовлетворят нуждата им от сладко. 
  • За всички жени, които искат да обогатят диетата си с нови храни и вкусове. 

Каква е идеалната доза от протеините за жени? 

Когато става въпрос за протеини, обикновено се препоръчва доза от около 0.25 - 0.3 гр за кг телесна маса. Ако не ви се занимава с изчисления, със сигурност няма да сгрешите, ако приемете доза от около 20 - 40 гр от избрания от вас продукт. Това отговаря приблизително на една пълна мерителна лъжица от 30 гр. Ако предпочитате растителни добавки с протеини, спокойно можете да добавите по някой и друг грам, тъй като тези продукти обикновено съдържат по-малко протеини и не са толкова ефикасни що се отнася до храносмилането. 

Как най-добре да приемате протеини за жени?

  • Като съставка от разнообразни ястия, на които може да се добави една допълнителна доза протеини 
  • В десерти за подобряване на техния хранителен профил 
  • В следтренировъчни шейкове за подпомагане на възстановяването на натоварените мускули
  • Като междинна закуска, когато усетите глад, а нямате време за приготвяне на пълноценно ястие. 
  • Винаги, когато искате да увеличите приема си на протеини по лесен и удобен начин 

Ако искате да научите повече за протеините на прах и какво могат те да направят за вас, не пропускайте статията ни Как протеинът променя женското тяло и подпомага отслабването?

 Покажи по-малко
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.