Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Протеин Mutant Whey - PVL

Производител: PVL
Рейтинг:
86 %

Mutant Whey e 5-степенен суроватъчен протеин, който отключва извънреден мускулен растеж и увеличава задържането на азот. Съдържа мембранно филтриран суроватъчен концентрат, микрофилтриран суроватъчен концентрат, студено обработен изолат, биоактивни пептиди от суроватъчен изолат. В допълнение към това е обогатен с глутамин и BCAA.

В наличност
Специална цена   58,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Mutant Whey: 5-степенен суроватъчен протеин, обогатен с BCAA и глутамин за извънреден растеж на мускулите

Mutant Whey е уникален 5-степенен суроватъчен протеин, който стимулира извънреден растеж на мускулна маса и увеличава задържането на азот. Това е първият протеин в света, при който са използвани специални видове протеин, всеки от които има уникални свойства. Негова специфика е, че достига до всеки отделен рецептор поотделно, като по този начин осигурява уникално зареждане на целевите клетки с градивни елементи. Всички съставки на този протеин са богати на BCAA и глутамин, които са необходими съставки за анаболизъм.

    

mutant whey pvl

     

Какви съставки ще намерите в Mutant Whey?

NITROSERUMTM е нова формула на суроватка, с която ще постигнете по-бърз растеж на мускулите и в допълнение към това и ускоряване на секрецията на хормона на растежа. Със сигурност ви е известно, че суроватъчните изолати са бързо абсорбируеми, но не всички от тях могат да бъдат усвоени. NITROSERUMTM абсорбира тези белтъчини с постоянно темпо, което осигурява постепенно зареждане на мускулите с градивни елементи. Съдържа естествени фосфолипиди и колострални растежни фактори (IGF-1, IGF-2), които подпомагат растежа на организма. С Mutant WHEY ще почувствате как тялото ви нараства и става по-силно!

 

ActiNOS е хидролизиран Whey протеин с биоактивна пептидна изолация. Произведен по патентована система, той чувствително стимулира NOS (азотоокисна синтаза), до 950 %. С това подобрява кръвообращението и осигурява по-добро хранене на вашите мускули!

 

Хидролизиран Whey протеин осигурява критични биоактивни вещества, включително ди, три и олиго пептиди, бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, серумен албумин и имуноглобулин. Това е нов „Platinum Standard“, дори още по-бърз от традиционните суроватъчни изолати. Той е номер едно в способността за задържане на азот в организма.

 

Контролираният комплекс съдържа комплекс от фибри, който помага да се подобри съвършената абсорбция на аминокиселини, като по този начин рецепторите по-добре абсорбират всяка фракция от суроватката.

    

mutant whey протеин pvl

    

Mutant Whey и неговите предимства

  • до 5 вида суроватъчни белтъчини
  • предизвиква екстремен синтез на протеин
  • подсилен с допълнителна доза глутамин
  • не съдържа аспартам, използваният подсладител е сукралоза
  • страхотен кремообразен вкус, който ще ви хареса
  • понижено съдържание на лактоза
  • максимално разтворим без да образува бучки
  • висока абсорбируемост

 

Състав

NitroSerum (Уникален мембранно филтриран суроватъчен концентрат/фосфолипиден комплекс), Микро филтриран суроватъчен концентрат, студено обработен суроватъчен изолат, ActiNOS хидролизиран биоактивен пептиден изолат, хидролизиран суроватъчен изолат, Dispersion Controlled Complex (инулин, ксантанова гума, овес и соя) Глутамин пептиди (от хидролизирани пшенични белтъчини), естествени и изкуствени аромати/стимулатори, калиев цитрат, калиев ацесулфам, сукралоза, соев лецитин.

Дозировка

В случай на нормална употреба смесете 1 мерителна лъжица от Mutant Whey с 250-450 ml студена вода и разбъркайте в шейкър. Ако желаете доза "Мутант", разбъркайте 2 мерителни лъжици от продукта с 500 ml студена вода, интензивно разклатете в шейкър за 15-25 секунди. Приемайте 1 до 3 пъти дневно, най-добре сутрин след ставане, след тренировка и преди сън.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности (вкус шоколад)1 доза (36 g)
Калории 150 kcal
калории от мазнини 30 kcal
Мазнини 3,5 g
от тях наситени мазнини 2 g
от тях транс мазнини 0 g
Холестерол 90 mg
Натрий 120 mg
Калий 240 mg
Въглехидрати 7 g
от тях фибри 2 g
от тях захари 2 g
Протеини 22 g
Витамин A 0 %
Витамин C 0 %
Калций 8 %
Желязо 4 %
Аминокиселини
Аланин 2,3 g
Аргинин 0,8 g
Аспарагинова киселина 4,4 g
Цистин 1,1 g
Глутамин и глутаминова киселина 7,6 g
Глицин 1,2 g
Хистидин 0,7 g
Изолевцин 2,6 g
Левцин 4,8 g
Лизин 4,0 g
Метионин 1,1 g
Фенилаланин 1,3 g
Пролин 2,6 g
Серин 2,2 g
Треонин 2,8 g
Триптофан 0,7 g
Тирозин 1,5 g
Валин 2,4 g
 

Предупреждение

Информация за алергени: Съдържа мляко, соя, овес и пшеница. Произвеждат се на машини, които обработват фъстъци, яйца, сулфити, слънчоглед, ядки и ракообразни.

Мнения на клиенти

Протеин Mutant Whey - PVL

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Протеин Mutant Whey - PVL
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Протеин Mutant Whey - PVL

Напишете въпрос
Напишете отговор