OstroVit Анаболизатори и стимуланти

Анаболизатори и стимуланти от производител OstroVit е категория, в която ще откриете продукти, функциониращи като натурални алтернативи на стероидите, както и редица предтренировъчни добавки. Тези продукти са популярни сред хората във фитнес средите, които искат да подобрят представянето си, да увеличат силата си и да стимулират растежа на мускулите. Ала те влияят и върху поддържането на оптимални нива на тестостерон в кръвта, който е много важен участник в редица биологични процеси.

 Покажи още

Тази категория предлага:

 • Предтренировъчни добавки, които са популярен начин да подобрите представянето си, да увеличите силата си или да се заредите с енергия преди изтощителна тренировка.
 • Добавки с NO, които подпомагат циркулацията на кръвта през цялото тяло и така зареждат мускулите преди тренировка.
 • HMB, които могат да възпрепятстват разпадането на мускулните протеини и да подпомогнат растежа на мускулите
 • Кофеин, който се използва предимно, за да ви държи енергични по време на работа, докато учите или извършвате други всекидневни или спортни активности.
 • Бета-аланин, който се нарежда сред неесенциалните аминокиселини и служи като предшественик на синтеза на карнозин.
 • DAA, който се нарежда сред неесенциалните аминокиселини и регулира синтеза на тестостерон.

Предтренировъчните стимуланти са популярни сред хората, които искат да подобрят представянето си, да увеличат силата си или да се снабдят с енергия преди тежка физическа активност. Обикновено тези продукти идват под формата на разтворими смесишотове, или капсули. Освен това, те могат да съдържат една-единствена съставка, което е много полезно в случаите, в които сами искате да си направите предтренировъчна напитка, а тази съставка най-често е кофеин или таурин. Съществуват и многокомпонентни предтренировъчни продукти, чието основно предимство е, че комбинират функциите на няколко съставки, които действат синергично. Пример за такава добавка е предтренировъчният THOR , който съдържа редица активни съставка за подобряване на представянето и издръжливостта.

Добавките с азотен оксид включват други видове предтренировъчни добавки, които могат да ви заредят с енергия преди тренировка. Причината е, че те влияят на производството на азотен оксид (NO), който оказва влияние върху циркулацията на кръвта през цялото тяло. Благодарение на разширяването на кръвоносните съдове, с което е известен, повече вода и хранителни вещества стигат до мускулите. Това в крайна сметка може да доведе до по-добро представяне. Добавки, които влияят по този начин включват, например, Аргинин A.K.G и Цитрулин Малат.

Следват Добавките HMB, които представляват продукти, съдържащи вещества, познати още и като β-хидрокси β-метилбутирал. Това е активен метаболит на аминокиселината левцин, която, заедно с валин и изолевцин се нарежда сред ВСАА. НМВ е много популярен продукт сред атлетите, защото им помага да намалят времето си за възстановяване. Освен това може да се похвали с анти-катаболитен ефект.

Подпомагане на тестостерона идва под формата на добавки, които се използват сред любителите на фитнеса с цел да подобрят представянето си, да увеличат силата си и мускулната си маса. Освен това, могат да им помогнат да поддържат оптимални нива на тестостерон в кръвта, а този хормон играе много важна роля в множество биологични процеси. Той влияе, например, на размера и силата на мускулите, на здравето на костите и на цялостното здраве на репродуктивната система на мъжете.

Кофеинът също присъства в тази категория и се смята за най-популярния стимулант в света. Той е често срещан избор сред онези, които искат да поддържат концентрацията си докато работят или учат, както и по време на други всекидневни или спортни активности. Хранителните добавки, съдържащи кофеин са търсени и от атлети, които ги приемат преди тренировка. Този стимулант обикновено идва под формата на таблетки или капсули, но можете да го откриете и като съставка в комплексни предтренировъчни продукти. 

Бета-аланин обединява продукти, които съдържат неесенциалната аминокиселина с това име.Тя е предшественик на синтеза на карнозин, който помага за намаляване на ацидозата. Това води до забавяне на умората, до по-лесно представяне по време на изтощителни тренировки и до по-продължителна спортна активност.

И накрая, но не на последно място по значимост, тук ще откриете и DAA, който се нарежда сред неесенциалните аминокиселини, за които се смята, че влияят положително върху репродуктивното здраве на мъжете и нивата на тестостерон в кръвта, които са изключително важни за цялостното мъжко здраве. Причината е, че влияе на размера и силата на мускулите, на дебелината на костите и на цялостното репродуктивно здраве.

Изберете от широката ни гама предтренировъчни стимуланти и добавки за подпомагане на тестостерона и сами се убедете в ефективността им.

 Покажи по-малко

11 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Категория
Производител
 1. GymBeam (38)
 2. ActivLab (16)
 3. OstroVit (11)
 4. Applied Nutrition (9)
 5. Goldfield (7)
 6. Universal Nutrition (6)
 7. Cellucor (4)
 8. NOW Foods (4)
 9. The Protein Works (4)
 10. Optimum Nutrition (4)
 11. Stacker2 (4)
 12. Megabol (4)
 13. Mammut Nutrition (3)
 14. ProSupps (2)
 15. JNX (2)
 16. MuscleTech (2)
 17. BSN (2)
 18. Nutrend (2)
 19. VanaVita (1)
 20. BeastPink (1)
 21. Ghost (1)
 22. PVL (1)
 23. Nutrex (1)
Вкус
 1. лимон (3)
 2. натурално (1)
 3. портокал (1)
 4. ягода (1)
 5. диня (1)
 6. червена боровинка (1)
 7. дъвка (1)
Маса в грамове
 1. 200 g (2)
 2. 210 g (1)
 3. 300 g (1)
 4. 500 g (1)
Таблетки
 1. 90 табл (3)
 2. 200 табл (1)
Цветове
 1. shadow (5)
 2. violet (3)
Капсули
 1. 300 капс (1)
 2. 90 капс (1)
Форма
 1. на прах (5)
 2. таблетки (4)
 3. капсули (2)
Смес
 1. смес (5)
 2. чист (5)
Правна категория на продукта
Продуктови етикети
 1. Vegan (6)
Цена
Филтриране по
Вегетариански (7)
Веган (6)
Без глутен (5)
Без лактоза (9)
Био (11)
Без ГМО (8)
Без изкуствени подсладители (4)
Без пластмасови опаковки (11)
Без аспартам (11)
 1. 100% Citrulline- OstroVit
  Цитрулин 100% - OstroVit
  96%
  96 % (5)
  22,50лв.
 2. Testo Booster - OstroVit
  Testo Booster - OstroVit
  0%
  0% (0)
  19,95лв.
 3. Caffeine - OstroVit
  Кофеин - OstroVit
  60%
  60 % (2)
  13,50лв.
 4. Предтренировъчна формула Pump new formula - OstroVit
 5. Beta-Alanine - OstroVit
 6. GABA Plus - OstroVit
  GABA Plus - OstroVit
  90%
  90 % (16)
  13,95лв.
 7. Taurine - OstroVit
  Taurine - OstroVit
  73%
  73 % (3)
  11,95лв.
 8. HMB 750 mg - OstroVit
  HMB 750 mg - OstroVit
  0%
  0% (0)
  38,50лв.
 9. Supreme Pure D.A.A - OstroVit
  Supreme Pure D.A.A - OstroVit
  0%
  0% (0)
  24,95лв.
 10. Guarana 90 tabs - OstroVit
  Guarana - OstroVit
  93%
  93 % (3)
  13,95лв.
 11. Maca - OstroVit
  Мака - OstroVit
  0%
  0% (0)
  11,95лв.

11 продукти