Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фет бърнър L-Карнитин - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
94 %

L-Карнитин е високоефективен естествен Фет бърнър с висока концентрация на веществото L-Карнитин. L-Карнитинът подпомага мастния катаболизъм, повишава ефективността и подобрява регенерацията след тренировка. Опаковката 500 ml е най-концентрираният L-Карнитин на пазара. Подходящ е за всички спортисти независимо от възрастта и пола. 

В наличност
Специална цена   25,85 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

L-Карнитин ефективно изгаря мазнините, подпомага здравословното отслабване и регенерацията след тренинг

L-Карнитин е естествено вещество, което се смята за един от най-ефикасните естествени Фет бърнъри. Това жизненоважно вещество е основен компонент от транспортна система за отвеждане на мазнините до митохондриите, където мазнините се разграждат и изгарят. По време на изгарянето на мазнините мастните киселини се трансформират в енергия, която може да се използва при тренировка.

Освен че L-Карнитин изгаря нежеланите мазнини, също така подпомага сърдечносъдовата система, ефективността и регенерацията и предотвратява създаването на млечна киселина и намаля чувството за умора на организма. L-Карнитин от Gym Вeam има две основни предимства в сравнение с останалите подобни продукти: първото, е че не съдържа излишни консерванти, и второто, че има висока концентрация на веществото L-Карнитин.

   

Фет бърнър L-Karnitin - GymBeam

   

Какво е L-Карнитин?

L-Карнитин е открит от руски учени през 1950-та година и от тогава се смята за един от най-ефективните начини за подпомагане на издръжливостта, изгаряне на мазнините и регенерация между тренировките. Поради тези причини стана основна хранителна добавка за спортисти, атлети и културисти, но и за всички останали, които се опитват да свалят нежеланите килограми и се грижат за здравето си. Въпреки че употребата на тази хранителна добавка е най-ефективна по време на тренировка, не е стимулант, поради което може да се приема и вечер. L-Карнитин 110 000 е правилният избор ако търсите качествен L-Kарнитин с висока концентрация на това активно вещество.

    

Какво казват изследванията относно L-Kарнитина?

Изследванията доказаха, че комбинацията на L-Kарнитин (разбира се само като хранителна добавка, не като заместител на храненето) с каквато и да е физическа активност води до сваляне на излишните килограми и регулиране на теглото. Резултатите от тестовете стигнали до факта, че L-Kарнитинът ускорява изгарянето на мазнините и намалява чувството на глад.

  Фет бърнър L-Karnitin - GymBeam

 

За кого е предназначен L-Карнитин?

L-Карнитин е предназначен за всички, които желаят да се отърват от излишните килограми, тъй като активно подпомага изгарянето на мазнините. Също така е подходящ за спортисти за повишаване на енергията и силата.

 

L-Карнитин и неговите предимства

  • изцяло естествено активно вещество L-Kарнитин
  • съдържа най-високата концентрация на L-Kарнитин в една доза
  • лесно усвоим
  • ефективно изгаря мазнините и ги трансформира в енергия
  • повишава спортните достижения
  • влияе благоприятно върху сърдечносъдовата система
  • подпомага регенерацията и намаля чувството за умора на организма
  • не съдържа излишни консерванти

  

Съдържание

Oранжев: Пречистена вода, L-Карнитин база, регулатор на киселинността (лимонена киселина E330), консервант (сорбинова киселина E200), оранжев аромат, подсладители (сукралоза E955, ацесулфам K E950).

череша: Пречистена вода, L-Карнитин база, регулатор на киселинността (лимонена киселина E330), консервант (сорбинова киселина E200), аромат череша, подсладители (сукралоза E955, ацесулфам K E950).

       

Дозиране

Основната доза е 20 ml (150 000 mg/l) или 10 ml (220 000 mg/l). Приемайте една доза сутрин на празен стомах и една доза около 30 минути преди тренировка.

 

Предупреждение

Хранителна добавка. Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Складирайте на сухо място при температура до 25C. Защитете от замръзване и пряка слънчева светлина. Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Складирайте на място, недостъпно за деца. Производителят не носи отговорност за щети, предизвикани от неправилна употреба или складиране. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.

 

Таблица с хранителни стойности на L-Карнитин 220 000 mg/l

Хранителни стойности1 доза (10 ml)
Калорийна стойност 39 kJ/kcal
Мазнини 0 mg
Въглехидрати 0 mg
Белтъчини 2,2 mg
L-Карнитин 2200 mg

 

Таблица с хранителни стойности на L-Карнитин 150 000 mg/l

Хранителни стойностидоза (20 ml)
Калорийна стойност 47 kJ / 11 kcal
Мазнини 0 mg
   От които наситени мастни киселини 0 mg
Въглехидрати 0 mg
   От които захари 0 mg
Белтъчини 3000 mg
Натрий 0 mg
L-карнитин 3000 mg
Мнения на клиенти

Фет бърнър L-Карнитин - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фет бърнър L-Карнитин - GymBeam
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Фет бърнър L-Карнитин - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор