Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Карнитин на таблетки 100 бр. - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
91 %

L-Карнитин е един от най-популярните естествени фет бърнъри на света. Ефективно подпомага изгарянето и разграждането на мазнините, както и
сърдечносъдовата система и повишава ефективността и регенерацията на организма. Препоръчваме го на тези, които желаят да свалят излишните килограми.

Не е в наличност

L-Карнитин е един от най-ефективните естествени фет бърнъри, който освен отслабването подпомага и сърдечносъдовата система, ефективността и регенерацията

L-Карнитинът е естествено вещество, което играе важна роля при разграждането на мазнините и превръщането им в енергия – благодарение на което се смята за един от най-ефикасните естествени фет бърнъри. Той е жизненоважно вещество необходимо за транспортната система за отвеждане на мазнините до митохондриите, където те се изгарят. По време на изгарянето на мазнините мастните киселини се трансформират в енергия, която може да се използва при тренировка. L-Карнитинът е важен не само при изгарянето на мазнините, но и за сърдечносъдовата система, ефективността и регенерацията. Освен това предотвратява създаването на млечна киселина и намаля чувството за умора на организма.

 

L-Karnitin TABS 100 таб - GymBeam

 

L-Карнитин бе открит от руски учени през 1950-та година и оттогава се смята за един от най-ефективните начини за подпомагане на издръжливостта, изгаряне на мазнините и регенерация между тренировките. Поради тези причини стана основна хранителна добавка за спортисти, атлети и културисти, но и за всички останали, които се опитват да свалят нежеланите килограми и се грижат за здравето си. Въпреки че употребата на тази хранителна добавка е най-ефективна по време на тренировка, не е стимулант, поради което може да се приема и вечер.

 

Какво казват изследванията относно L-Kарнитина?

Изследванията доказаха, че комбинацията на L-Kарнитин (разбира се само като хранителна добавка, не като заместител на храненето) с каквато и да е физическа активност води до сваляне на излишните килограми и регулиране на теглото. Резултатите от тестовете стигнали до факта, че L-Kарнитинът ускорява изгарянето на мазнините и намалява чувството на глад.

 


 Желаете ли да научите повече относно L-Kарнитина? Вижте статията L-Kарнитинът и неговите чудесни 11 странични ефекта.


   

За кого е предназначен L-Карнитина?

L-Карнитин е предназначен за всички, които желаят да се отърват от излишните килограми, тъй като активно подпомага изгарянето на мазнините. Също така е подходящ за спортисти за повишаване на енергията и силата.

   

L-Карнитин и неговите предимства

  • съдържа до 200 mg L-Kарнитин в една доза
  • във форма на таблетки – лесна употреба на продукта
  • лесно усвоим
  • ефективно изгаря мазнините и ги трансформира в енергия
  • повишава спортните достижения
  • влияе благоприятно върху сърдечносъдовата система
  • подпомага регенерацията и намаля чувството за умора на организма

   

Съдържание

L-Карнитин тартрат, микрокристалинна целулоза, калциев фосфат, магнезиев стеарат, карбоксиметил целулоза.


Дозиране

Препоръчваме употребата на 2 таблетки 1-2 пъти дневно.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (2 таб)
L-Kарнитин тартрат 2000 mg
Мнения на клиенти

L-Карнитин на таблетки 100 бр. - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:L-Карнитин на таблетки 100 бр. - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Категория L-карнитин
Въпроси от клиенти

L-Карнитин на таблетки 100 бр. - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор