Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Шапка Panel Cap Burgundy - GymBeam

Производител: GymBeam Clothing
Рейтинг:
100 %

Шапката с козирка Mesh Panel Cap Burgundy има семпъл, но същевременно с това модерен дизайн, който е подчертан от надписа GymBeam. Тя има вентилационни дупчици по цялата си обиколка, което осигурява максимална циркулация на въздуха. Обиколката на шапката може лесно да се регулира чрез закопчаваща се пластмасова лента.

В наличност
Специална цена   21,69 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Шапка с козирка Mesh Panel Cap Burgundy - шапка с модерен дизайн и с регулиране на закопчаването, в която ще се влюбите от пръв поглед

Шапката с козирка Mesh Panel Cap Burgundy е модерна унисекс шапка с козирка със семпъл дизайн, който е подчертан от надписа GymBeam. За добро проветрение има вентилационни дупчици по цялата обиколка на шапката. Регулиращата се широчина на обиколката лесно ще се приспособи към вашата глава. Можете да използвате шапката с козирка Mesh Panel Cap като модерен аксесоар за тренировка, но със сигурност няма да можете да ѝ устоите и в комбинация с ежедневно облекло. Ще ви предпази както от дъжда, така и от парещите лъчи на слънцето.

Мнения на клиенти

Шапка Panel Cap Burgundy - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Шапка Panel Cap Burgundy - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Шапка Panel Cap Burgundy - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор