ActivLab Термогенни добавки

Термогенни добавки от производител ActivLab е категория от продукти, която съдържа фет бърнъри с термогенен ефект. Тези видове фет бърнъри се нареждат сред най-популярните хранителни добавки, що се отнася до отслабването. Затова и съставките им включват, доказани съединения, като синефрин, кофеин и екстракт от зелен чай (EGCG). За тях се смята, че ускоряват метаболизма и водят до по-ефикасно горене на мазнини, като източник на енергия. Те са изключително ценни и заради ободряващия ефект, който имат върху тялото. Те ще ви помогнат да се придържате към хранителния си режим и към тренировъчния си план, а това от своя страна ще доведе до по-ефективен процес по отслабване.

Как работят термогенните фет бърнъри и какво съдържат? 

В тази категория ще намерите добавки само с една съставка, както и многокомпонентни продукти. Синефринът се нарежда сред най-популярните термогенни фет бърнъри само с една съставка. Това вещество идва от плодовете на дървото горчив портокал (Citrus aurantium) и има способността да ускорява разбиването на мазнини и превръщането им в енергия. Тази енергия ще можете да използвате по време на спорт и на други физически активности. Екстрактът от зелен чай (EGCG) може да се похвали с подобен ефект и действа най-добре в комбинация с физическа активност.

Друг популярен термогенен фет бърнър е кофеинът. Той е най-известният стимулант в света и има подобен ефект, като адреналина и норепинефрина. Тези хормони (катехоламини) подпомагат изгарянето на мазнини, които могат да се използват, като източник на енергия. Освен това, кофеинът е чудесен начин да се заредите с енергия преди тренировка или по всяко друго време на деня. Благодарение на това, ще можете да дадете всичко от себе си и да постигнете по-интензивно и концентрирано представяне по време на тренировка, което от своя страна ще изгори повече калории и ще допълни ефекта от фет бърнъра.

Основното предимство на многокомпонентните термогенни фет бърнъри е това, че комбинират няколко функционални съставки, които се допълват взаимно. Това прави целия продукт много по-ефективен. Чудесен пример за фет бърнър е FueBurn, който комбинира всички полезни свойства на синефрина, EGCG и кофеина. Тези съставки взаимно се допълват и работят заедно. Освен това, в състава на този продукт ще откриете капсаицин, както и други биологично активни съставки, които го превръщат в идеалната комплексна съставка. С нейна помощ ще можете да изгорите повече калории по време на спорт и докато си почивате и така ще ускори отслабването ви.

Който и термогенен фет бърнър да изберете, имайте предвид, че той работи най-добре в комбинация с физическа активност. Освен редовно движение, основата на успешното отслабване стои и в промяна на диетата. Използването на фет бърнър ще направи усилията ви да отслабнете по-ефективни и ще ускори целия процес.

Ако искате да научите повече за това как да изберете най-ефективния фет бърнър, определено трябва да прочетете статията ни: Как да изберете най-ефективния фет бърнър и как да го използвате?

Покажи още

3 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. GymBeam (4)
 2. ActivLab (3)
 3. Nutrend (1)
 4. ProSupps (1)
 5. Applied Nutrition (1)
 6. OstroVit (1)
 7. Stacker2 (1)
 8. The Protein Works (1)
Вкус
 1. неовкусено (1)
цвят
 1. shadow (2)
 2. violet (2)
Капсули
 1. 60 капс (2)
 2. 180 капс (1)
 3. 90 капс (1)
Текстура
 1. капсули (3)
Микс
 1. смес (3)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
Вегетариански (3)
Вегански (3)
Без глутен (3)
Без лактоза (3)
Био (3)
Без ГМО (2)
Без изкуствени подсладители (3)
Без пластмасови опаковки (3)
Без аспартам (3)
 1. Thermo Shape 2.0 - Activlab
  Thermo Shape 2.0 - Activlab
  87%
  87 % (56)
  От 13,95лв.
 2. Thermo Shape Pro - ActivLab
  Thermo Shape Pro - ActivLab
  100%
  100 % (5)
  14,50лв.
 3. Thermo Shape Hydro Off - ActovLab
  Thermo Shape Hydro Off - ActivLab
  87%
  87 % (3)
  15,95лв.

3 продукти