Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Бандажи за китки Press - GymBeam

Производител: GymBeam

Бандажите за китки Press са максимално устойчиви бандажи за китки. Ефективно защитават и укрепват китките по време на тренировки с големи тежести. В същото време подобряват захвата и предотвратяват нараняванията. Максималният комфорт, приспособимост и устойчивост са гарантирани от комбинацията от памук и каучук, от която са направени бандажите. Превръзките се закрепват с велкро.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО Очаква се: 10.12.2020
Очаквана цена 14,95 лв.

Бандажите за китки Press - максимално устойчиви бандажи от памук и каучук за предпазване на китките и укрепване на хвата

Бандажите за китки Press са устойчиви бандажи, които ефективно защитават и укрепват китките по време на тренировки с големи тежести. Помагат също и за укрепване на хвата и за предотвратяване на нараняванията. В същото време намаляват натиска, който се упражнява върху китките по време на тренировка. Изработени са от комбинация от качествен памук и каучук, което осигурява максимален комфорт, адаптивност и устойчивост. Същевременно този материал отвежда отлично потта. Можете лесно да закрепите бандажите с велкро. Опаковката съдържа 2 броя бандажи с размери 48 х 8 см.

 

Материал

Памук + каучук

Мнения на клиенти

Бандажи за китки Press - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Бандажи за китки Press - GymBeam
Вашата оценка
Дистрибутор
28
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
8586022211492
Брой на палет
40 бр.
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Бандажи за китки Press - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор