Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

БИО Кокосово брашно - VanaVita

Производител: VanaVita
Рейтинг:
100 %

БИО Кокосовото брашно е изключително питателно и фино смляно брашно от кокосова пулпа с най-високо биологично качество, подходящо и за вегани. Освен с нежен аромат и сладък вкус, ще обогати вашите ястия с голямо количество белтъчини и други полезни вещества. Не съдържа глутен и това го прави подходящо за хора с непоносимост към глутен.

 
Специална цена   3,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

БИО Кокосово брашно - фино смляно брашно от кокосова пулпа с изключително съдържание на белтъчини

БИО Кокосовото брашно е фино смляно брашно от кокосова пулпа с най-високо биологично качество. Пълно е с изключителни вещества, в които доминира 20% съдържание на белтъчини. За разлика от другите видове брашно, кокосовото брашно има специфичен аромат и нежен сладък вкус. То не съдържа глутен, подходящо е за вегани и е идеално за приготвяне на любимите ви рецепти. Можете да го използвате за приготвяне на сладкарски изделия, сладкиши, кокосово мляко или за сгъстяване на супи или сосове. Можете да го смесите с друг вид брашно, благодарение на което ще придадете екзотичен привкус дори и на най-обикновените рецепти.

 

БИО Кокосовото брашно и неговите предимства

  • фино смлян прах от кокосова пулпа
  • най-високо биологично качество
  • на 100 г съдържа цели 20 г белтъчини
  • без глутен
  • специфичен аромат и сладък вкус
  • идеално за готвене и печене
  • подходящо и за вегани

 

Състав

Био кокосово брашно. 

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности100 г
Енергийна стойност1558 kJ / 376 kcal
Мазнини14 g
 в това число наситени мазнини13,3 g
Въглехидрати19,5 g
 в това число захари17 g
Белтъчини20,5 g
Сол0,08 g

 

Предупреждение

Да се съхранява при температура до 25 ° C и относителна влажност до 70%.

Алергени: Продуктът може да съдържа: глутен, соя, ядки и сусам.

Мнения на клиенти

БИО Кокосово брашно - VanaVita

Обща оценка на продукта

100%
100%
Средна оценка от 1 ревю
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

РЕВЮТА

ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ

100 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

Всички мнения БИО Кокосово брашно - VanaVita

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:БИО Кокосово брашно - VanaVita
Вашата оценка
Продуктови етикети
BIO
Без изкуствени подсладители
да
Височина
27.00 cm
Ширина
7.00 cm
Дължина
16.00 cm
Брутно тегло
0.42 кг.
Нетно тегло
0.40 кг.
EAN
8586022210723
Без пластмасови опаковки
да
Без ГМО
да
Дистрибутор
88
Био
Да
Без глутен
да
Без лактоза
да
Вегетариански
да
Вегански
да
Микс
чист
Текстура
на прах
Правна категория на продукта
хранителни продукти
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

БИО Кокосово брашно - VanaVita

Напишете въпрос
Напишете отговор

Фитнес рецепта: Домашен бриош с вкус на ванилия

Бриошът е традиционен коледен сладкиш в много страни, но ние обичаме да го приготвяме по всяко време на годината. Дори създадохме тази негова здравословна версия, която не само се придържа към традиционния му вкус, но съдържа и солидна доза протеин. Не се колебайте, а елате да приготвим тази коледна вкусотия заедно!

Фитнес рецепта: Канелени кифлички с тиква

В нашите рецепти обичаме да използваме вкусни и лесно достъпни съставки, които също така да са с високо качество, да са хранителни и да притежават балансиран състав, който да е и полезен за организма ни. На този принцип създадохме рецептата за канелени рулца с пюре от тиква. Те определено трябва да станат част от декемврийското ви меню! Нека да ги опитаме!

Фитнес рецепта: Брауни от цвекло с глазура от крема сирене

Цвеклото е богато на минерали, оказва позитивен ефект върху имунната система, подобрява храносмилането и е изключително вкусно. Това са причините да решим да го използваме, като основна съставка в тази рецепта за сладки браунита от цвекло с глазура от крема сирене. Бихте ли я опитали?