Вкусна рецепта: шоколадови фитнес браунита

Браунитата са един от тези шоколадови сладкиши, които се радват на популярност по целия свят. Най-вероятно въздишате, че те не са от храните, които са подходящи за вас. Не се притеснявайте, всичко, което не е здравословно, има и здравословния си еквивалент. Предлагаме ви тази фитнес рецепта за браунита, в която ще се влюбите, защото в състава на това изкушение няма да намерите млечен шоколад, нито каквато и да е рафинирана захар, няма дори и брашно. Опитайте рецептата за фитнес браунита, на които не може да се устои.

    

Браунита без брашно

Необходими продукти:

    

Съставки, протеин, flavor drops за рецепта за Браунита

   

Начин на приготвяне:

Изливаме маринатата от фасула от консервата и старателно го изплакваме. Добавяме към него всички съставки и миксираме с обикновен миксер, докато се получи хомогенна смес. Изсипваме готовото тесто в тава с размер 20 x 20 cm, която предварително сме постлали с хартия за печене.

   

Поставяме сладкиша във фурната и печем около 20 минути на температура 180 °C. След като се охлади, нарязваме браунитата и ги сервираме с пресни плодове, евентуално с йогурт или с разтопен черен шоколад. Добър апетит.

     

Вкусна рецепта: шоколадови фитнес браунита

     

КалорииПротеиниВъглехидратиМазнини
63 6 g 7 g 1 g
     

Вкусна рецепта: шоколадови фитнес браунита

    

Кой е вашият любим фитнес сладкиш? Напишете ни рецептата в коментар и се похвалете със снимка. А ако рецептата за браунита ви е харесала и искате да я споделите и с познатите си, подкрепете статията, като я споделите.