Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
88 %

BCAA Инстант са инстантни BCAA аминокиселини в съотношение 4:1:1, които защитават и регенерират на мускулите и имат анти-катаболни ефекти. Те са направени с лек метод на ферментация без химикали. BCAA Инстант се разтваря лесно във вода, не се пени и има фантастичен вкус! Също така е подходящ за вегани и вегетарианци.   

В наличност
Специална цена   21,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

BCAA Инстант - ферментирали BCAA 4:1:1, бърза регенерирация с фантастичен вкус

BCAA Инстант са инстантни BCAA аминокиселини с разклонена верига, L-левцин, L-изолевцин и валин, образувани чрез процес на ферментация в оптимално съотношение от 4:1:1. Тези основни аминокиселини не могат да синтезират в тялото и поради това трябва да бъдат приети чрез диета или като хранителна добавка. Насърчават съхранението и създаването на мускулна маса, пазят мускулния гликоген, увеличават няколко пъти синтеза на чистата мускулна маса и намаляват образуването на млечна киселина в мускулите. Това води до растеж на силата и гарантира максимална ефективност и защита на мускулите по време и след тренировка, при стрес или диети. Прием на Инстант BCAA след най интензивна тренировка подобрява мускулната регенерация и увеличава положителния азотен баланс на тялото. В допълнение, те повишават секрецията на растежния хормон.

 

BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam

 

Инстант BCAA са ферментирали BCAA, създадени по метод, който не използва химикали и обработка при високи температури. Те идват от растителни суровини, които ги правят подходящи за вегетарианци и вегани. Резултатът от ферментацията е по-високо качество, BCAA без алергени и по-ефикасни аминокиселини. Те са в съотношение 4:1:1 (L-левцин, L-изолевцин и L-валин), така че съдържат до 4 пъти по-висока доза левцин, аминокиселините на ВСАА имат най-силните анаболни ефекти. Тези ферментирали BCAAs са лесно разтворими във вода, не се пенят и може да ги откриете във фантастични вкусове!

ВСАА са от съществено значение и са незаменими, особено когато тялото достигне критична ситуация, като диета с ниско съдържание на въглехидрати в комбинация с интензивни тренировки. При диети за отслабване се препоръчва да се комбинират с продукти, които изгарят мазнините, като карнитин. Карнитинът спомага за изгаряне на мазнините,а BCAA предпазва мускулната маса.

 

BCAA Инстант и техните предимства

 • те са инстантни и лесно разтворими във вода
 • те не образуват пяна и лесно се размесват
 • те са ферментирали, направени по съхраняващ метод
 • BCAA е в оптимално съотношение 4:1:1
 • има висока доза L-левцин, най-силната анаболна аминокиселина
 • съдържат до 6 g BCAA
 • чисти BCAA
 • имат чудесен вкус
 

BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam


Какви са ферментиралите BCAAs?

Не всички BCAA (аминокиселини с разклонена верига) са еднакви. Не само от гледна точка на съотношението на компонентите (левцин, изолевцин и валин), но също така и от гледна точка на качеството на самите аминокиселини. Има няколко начина за производство на аминокиселини и най-често срещания метод е невнимателна екстракция от животински продукти. Този процес, който включва хидролиза в продължение на няколко часа, използва високи температури и силни киселини, образува хидролизати към аминокиселините, които след това се филтрират, сушат, и рафинират, за да са подходящи за консумация от човека. Това е най-популярният начин за производство на аминокиселини, който съответно може да създаде продукт съдържащ алергени.

 

Вторият метод за получаване на амино киселини, който не е толкова чест, защото е по-скъп, се извършва посредством ферментация на култури във фармацевтична лаборатория. В този процес не се използват животински продукти като изходни материали, нито химикали и не се обработва  при висока температура. Резултатът е по-високо качество, BCAA без алергени и по-ефективни аминокиселини.


 

Защо да приемаме BCAA Инстант?

Аминокиселини с разклонена верига, L-левцин, L-изолевцин и L-валин, са важна част от всички аминокиселини, които са част от мускулната тъкан. При интензивни тренировки или каквото и да е физическо натоварване, енергийните резерви, състоящи се от гликоген, се изчерпват, след което започва производство на енергия от тези аминокиселини с разклонена верига. Това може да бъде предотвратено чрез прием на BCAA Инстант, което е за спортисти и други хора с физически носещи теглото наистина се нуждаят.

 

BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam

 

Ефекти на BCAA Инстант

 • повишава качеството и количеството на мускулната маса,
 • възстановява силата и ускорява на регенерацията,
 • предотвратява катаболните процеси,
 • поддържа запасите от гликоген,
 • регулира кръвната захар,
 • поддържа развитието на мускулна маса,
 • предпазва мускулите от увреждане по време на тежки физически упражнения,
 • запазва мускулната маса при загуба на тегло,
 • осигурява достатъчно свободни разклонени аминокиселини за интензивен тренинг,
 • увеличава абсолютната мощност,
 • изгаря мазнините и намалява наднорменото тегло.

    

За кого са предназначени?

Инстант BCAA е предназначен за спортисти, за хора, които страдат от недостатъчен прием на протеин или са по някакъв начин физически натоварени и искат да постигнат идеално възстановяване и отново силна мускулна маса,. Инстант BCAA е също така предназначен за онези, които са решили да намалят телесното си тегло чрез намален прием на храна и повишена физическа активност.

 

Състав на BCAA неовкусен

L-левцин, L-изолевцин, L-валин 4:1:1.

 

Състав на BCAA овкусен

L-левцин, L-изолевцин, L-валин 4:1:1, ароматизатори, лимонена киселина, подсладител (сукралоза).

 

Дозировка

Добавете 400 мл вода към шейкъра. След това добавете 6 гр BCAA, разтресете и консумирайте. За оптимален ефект, взимайте между 2 до 4 пъти на ден, преди, по време, след тренировка или преди сън.

 

Таблица на хранителните стойности BCAA Инстант неовкусен

Хранителни стойности1 доза
Енергийна стойност  85 kJ / 20 kcal
Мазнини 0 g
Въглехидрати 0 g
Протеин 6 g
Натрий 0 g
Аминокиселинен профил
L-левцин 4000 mg
L-валин 1000 mg
L-изолевцин 1000 mg

   

Таблица на хранителните стойности BCAA Инстант овкусен

Хранителни стойности1 доза
Енергийна стойност  85 kJ / 20 kcal
Мазнини 0 g
Въглехидрати 0 g
Протеин 5 g
Натрий 0 g
Аминокиселинен профил
L-левцин 3334 mg
L-валин 833 mg
L-изолевцин 833 mg

   

Предупреждение

Продуктът не е заместител на разнообразна и балансирана диета. Да се съхранява на сухо място при температура до 25 ° С. Защитете от замръзване и пряка слънчева светлина. Не е подходящ за деца, бременни и кърмачки. Да се съхранява на място, недостъпно от деца. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Той може да съдържа следи от мляко, соя, яйца и лешници.

Мнения на клиенти

BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

BCAA 4:1:1 Инстант - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор