Фитнес рецепта: Сладки барове с крем от извара

Фитнес рецепта: Сладки барове с крем от извара

Обичате ли да опитвате нови рецепти за десерти? Тогава тези сладки барове са точното решение за вас. Решихме да заменим битата сметана с извара, към която сме добавили допълнителна доза протеини. Това превръща тези барове в богат на протеини снакс, на който можете да се насладите дори след тренировка.

Съставки за тестото:

Съставки за декорацията:

Сладки барове с крем от извара - Съставки

Може да се интересувате от тези продукти:

Начин на приготвяне:

Нека започнем с предварително загряване на фурната до 150 °C и след това да пристъпим към приготвяне на тестото. В купа смесете всички съставки: ксилитол, жълтъци, Flavor drops и лимонов сок. Разбийте добре, докато сместа изсветлее на цвят и значително увеличи обема си. Процесът на разбиване на тестото отнема около 7 минути.

Сладки барове с крем от извара - разбито тесто

След това вземете силиконова форма за домашно приготвени барове, напръскайте я с олио и я напълнете на около ⅔. Поставете я във фурната, предварително загрята на 150 °C, и печете за около 15 минути. След това намалете температурата на 100 °C и печете още 20 минути. Накрая изключете фурната, но не я отваряйте. Оставете баровете да изсъхнат във фурната до пълното им охлаждане. След това можете да ги извадите и внимателно да ги отстраните от формата, като при необходимост използвате нож, за да ги отлепите от стените.

След това пригответе крема. Разбийте изварата с протеина на прах и я използвайте за украса на всеки бар. Поръсете отгоре малко лиофилизирани драконови плодове и сте готови.

Сладки барове с крем от извара

Открийте нашите бестселъри:

Хранителна стойност

1 бар (общо 8 бара)

Енергийна стойност75 kcal
Протеини7 g
Въглехидрати5 g
Мазнини3 g

Искате ли да се насладите на тази пълна с протеини наслада? Крайно време е да започнете да печете!

Не се колебайте да споделите творенията си с нас в социалните мрежи, като използвате хаштага #gymbeamcom.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *