Фитнес рецепта: Австрийска накъсана палачинка с малини

Фитнес рецепта: Австрийска накъсана палачинка с малини

Вероятно всеки е опитвал безброй панкейкове и палачинки. И единственият начин те да се превърнат в накъсана палачинка е, когато нещо се обърка. Нека този път се опитаме да я приготвим нарочно! Когато се сервира, тя изглежда много по-интересно от палачинка, а и има чудесен вкус. Благодарение на факта, че я приготвихме с помощта на Mug Cake Mix, рецептата е изключително лесна.

Необходими продукти:

Австрийска накъсана палачинка с малини - Продукти

Може да се интересувате от тези продукти:

Начин на приготвяне:

Добавете Mug Cake на прах, яйцето и млякото в купа или друг съд и разбъркайте до гладка смес.

Австрийска накъсана палачинка с малини - Начин на приготвяне

След това загрейте гхи в голям тиган, изсипете тестото, покрийте тигана и печете на слаб огън до златистокафяво. Щом палачинката стане златиста отдолу, разделете я на четвъртинки и след това я изпечете от другата страна за около 2 минути. След това, директно в тигана, разделете палачинката на по-малки парчета с помощта на шпатула и тя е готова. След това просто я прехвърлете в чиния, украсете с Jammy Spread и лиофилизирани малини и тя е готова за сервиране.

Нашият съвет: Можете да направите назкъсаната палачинка още по-добра с малко ядково масло, сироп Zero или шоколадови капки.

Австрийска накъсана палачинка с малини

Хранителна стойност

1 цяла порция

Енергийна стойност563 kcal
Протеини50 g
Въглехидрати50 g
Мазнини17 g
Фибри5 g

Ако ви е харесала тази разкъсана палачинка, можете да я приготвите и от шоколадовата смес Mug Cake. Изпробването на нови комбинации е много лесно.

Не се колебайте да споделите творенията си с нас в социалните мрежи, като използвате #gymbeamcom.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *