Фитнес рецепта: Вкусно кафе Далгона, обогатено с протеин

Когато е топло, иска ли ви се да се освежите с вкусно кафе на балкона, терасата или в градината? Пригответе си заедно с нас кафето Далгона. Това е напитка, която напоследък набира особена популярност в социалните мрежи TikTok и Instagram. Ние дори леко подобрихме рецептата - добавихме протеин и заместихме захарта със здравословен заместител - брезова захар. Убедени сме, че това кафе ще ви зарадва с лесното си приготвяне, а освен това е изключително фотогенично! Хайде да си направим карантината по-приятна!

 

Необходими продукти:

 

Вкусно кафе Далгона, обогатено с протеин

 

Начин на приготвяне:

Разбийте нескафето, горещата вода и Ксилитола с миксер за около 2 минути, докато получите гъста пяна. Междувременно в шейкър разбъркайте протеина с млякото. Пригответе си високи чаши, сложете в тях няколко бучки лед, приготвения протеин и най-отгоре изсипете кафената пяна. Преди да сервирате разбъркайте пяната и млякото. Пожелаваме ви приятно и изключително вкусно изживяване!

 

Вкусно кафе Далгона, обогатено с протеин

 

Хранителни стойности в 1 кафе (общо 2 кафета)

Калории

Белтъчини

Въглехидрати

Мазнини

154

14 г

17 г

4 г

 

Надяваме се, че няма да отлагате дълго приготвянето на това изключително кафе и съвсем скоро ще зарадвате вкусовите си рецептори с него. Ако ви харесва, не забравяйте да споделите тази фитнес рецепта с познатите и приятелите си.