Фитнес рецепта: невероятно шоколадово брауни от фасул

Fitness recept: Fazuľový brownie plný čokoládovej chuti

Бърза, здравословна, полезна и със силно шоколадов вкус? Да, точно такава е най-новата ни рецепта за брауни от червен боб! Гарантираме ви, че след като веднъж опитате този десерт, ще започнете да си го приготвяте редовно. Освен това дори няма да усетите, че в него има фасул! И така, хайде да готвим!

Необходими продукти:

Начин на приготвяне:

Първо изсипете маринатата от боба и го изплакнете под течаща вода. След това го изсипете в блендер заедно с овесената каша, водата, сиропа от агаве, протеина, какаото, яйцата и капките flavor drops и миксирайте до получаването на гладко еднородно тесто. Междувременно пригответе форма за печене (ние използвахме продълговата форма за хляб) и я напръскайте с кокосово олио. След това изсипете в нея приготвеното гъсто тесто и печете 30 минути на температура 175℃. След изпичане оставете браунито да се охлади, извадете го от формата и по желание го намажете с протеиновия крем Proteinela, посипете го с кокос и с парченца бадеми и го украсете с плодове. Добър апетит!

Фитнес рецепта: невероятно шоколадово брауни от фасул

Вярваме, че ще се влюбите в тази невероятна рецепта за крехко шоколадово брауни по същия начин като нас. Ако рецептата ви е харесала, подкрепете я чрез споделяне.