Вход
Web - Domáce vegan toffifee

Фитнес рецепта: Домашни веган бонбони Тoffifee

Всички обичаме съвършената хармония на карамел, ядки и шоколад в десерта Toffifee. Ето защо решихме да ви предложим рецепта, благодарение на която можете бързо да си приготвите тази вкусотия у дома, като затова ще ви трябват само няколко съставки! Освен това помислихме и за любителите на веганската кухня и хората с непоносимост към глутен. Така че хайде заедно да си приготвим тези веган домашни Toffifee!

За приготвянето са ви необходими:

Може да се интересувате от тези продукти:

Начин на приготвяне:

Поставете консервата с кокосово мляко в хладилника за през нощта. На следващия ден вземете твърдата част от нея и я разтопете заедно със захартав малка тенджера, като разбърквайте непрекъснато. Когато получите течен и еднороден карамел, отстранете тенджерата от котлона. След това добавете маслото от кашу и разбъркайте сместа, докато двете маси се обединят.

Приготвяне на карамела

Запечете за кратко лешниците в тиган и отстранете обвивките им. Изсипете леко охладения карамел във формичките, поставете лешник в средата и го залейте с останалия карамел. Поставете бонбоните Toffifeeв хладилника за половин час, така че карамелът да се втвърди, и след това го украсете с разтопен шоколад. Поставете десерта в хладилник за поне два часа, след което отлепете бонбоните от формичките и им се насладете! Ако случайно ви останат неизядени бонбони Toffifee, съхранявайте ги в хладилник.

Фитнес рецепта: Домашни веган Тoffifee
Хранителни стойности в 1 брой (общо 15 броя)

Калории

Белтъчини

Въглехидрати

Мазнини

43

1 g

3 g

3 g

Вярваме, че съвсем скоро ще се насладите на тази рецепта за любимите бонбони Toffifee.  Ако рецептата ви харесва, не забравяйте да я подкрепите, като я споделите.