Вход
Web - Hrnčekový slivkový koláč na raňajky

Фитнес рецепта: Кекс от сливи в чаша за закуска

Ако закусвате, тогава консумирайте вкусни храни с балансирани хранителни стойности. Или поне се опитваме да следваме това правило и именно затова добавихме бърз кекс в чаша със сливи към нашата колекция с рецепти за закуска. Той има идеален деликатен вкус, който ще пасне чудесно на сутрешното кафе или чай. Нямаме търпение да опитаме тази закуска.

Съставки:

*1 чаша побира 250 мл течност

Упътвания:

Първо смесваме всички сухи съставки в купабрашно, бакпулвер, протеин, ксилитоли канела. Разбъркваме внимателно идобавяме течнитесъставки – водата, Proteinela, олиото, капките ванилия.Разбъркваме тестото внимателно с телена бъркалкаи го изсипваме във форма за печене (ние използвахме 30 х 18 см), покрита с хартия за печене или напръскана със спрей за готвене. След товапоставяме сливите, които са измити, без костилки и са нарязанивърху тестото инежно ги притискамекъм него. Печем кекса за30 минути на 175 ℃и след това за още 10 минути на 150 ℃. Накрая,можем да използваме Proteinelaсмесена с мляко за глазура. Bon appetite!

Фитнес рецепта: Кекс от сливи в чаша за закуска
Хранителна стойност на 1 парче (общо 12 парчета)

Калории

Протеин

Въглехидрати

Мазнини

161

9 g

23 g

4 g

Вярваме, че скоро ще се зарадвате с този лесен кекс от сливи за закуска. Ако сте харесали рецептата, ще се радваме, ако ни подкрепите като я споделите.