Фитнес рецепта: Сурова шоколадова пандишпанова бисквитена торта с плодове и извара

Фитнес рецепта: Сурова шоколадова пандишпанова бисквитена торта с плодове и извара

Лек десерт с нежен вкус и балансирани хранителни стойности, който се приготвя много бързо е мечта за всеки гурме ценител! И тъй като искаме мечтата ви да стане реалност, измислихме тази рецепта за сурова шоколадова торта с плодове, която ще бъде готова само за няколко минути. Тази вкусна комбинация от шоколадов пудинг, свежи плодове и пандишпанови бисквити ще зарадва вкусовите ви рецептори. Нека да я приготвим заедно!

Съставки:

  • 500 гр мека извара
  • 400 мл мляко
  • 100 гр пандишпанови бисквити
  • 100 гр кокосова захар
  • 1 пакет шоколадов пудинг на прах
  • 1 голям банан
  • 100 гр малини
  • 1 мерителна лъжица протеин Just Whey с вкус на шоколад
  • 16 гр какао
  • 5 гр агар
Съставки за сурова шоколадова пандишпанова бисквитена торта с плодове и извара

Може да се интересувате от тези продукти:

Упътване:

Смесете млякото със захарта, пресятото какао, протеина, агара и пудинга на прах в шейкър. След това сварете този крем, докато се сгъсти, премахнете го от котлона и веднага добавете изварата. Поставете от бисквитите на дъното на тава за торта, след това сложете нарязаните банани и един слой от половината крем отгоре. Поставете останалите бисквити, малините и останалата част от крема. Изравнете горната част на тортата и я оставете да се втвърди в хладилника, за предпочитане поне една вечер. На следващия ден я разрежете и сервирайте!

Фитнес рецепта: Сурова шоколадова пандишпанова бисквитена торта с плодове и извара
Хранителни стойности1 парче (общо 10 парчета)
Калории191
Протеини14 гр
Въглехидрати27 гр
Мазнини3 гр

Тази рецепта за сурова шоколадова торта с плодове и извара заслужава много внимание и вярваме, че привлече вашето! Зарадвайте семейството и приятелите си, като им я изпратите.

Ако желаете, можете да споделите творенията си с нас в социалните мрежи, като използвате хаштаг #gymbeambg.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *